Vrije Tijd / Uitstapjes Leestijd: 4 minuten
Vaderdag; 17 juni is het weer zover. De dag dat iedere vader weer even in het zonnetje gezet wordt. Maar wat ga je doen om je vader zich dit jaar weer speciaal te laten voelen? Naast een ontbijtje op bed en een cadeautje, kun je er natuurlijk ook een dagje op uit trekken. Waar naartoe? Lees snel verder voor 6 leuke tips! Lees het artikel

6x leuke uitstapjes tijdens Vaderdag!

Leestijd: 4 minuten

Ieder jaar is het weer een probleem. Wat ga je je vader geven voor Vaderdag? Na drie jaar een nieuwe portemonnee, sokken of een horloge te hebben gegeven moet je ook qua cadeaus een beetje creatiever worden. Maar je hoeft natuurlijk niet per se iets te kopen. In plaats van een cadeau te geven, kun je natuurlijk ook een dag(deel) met je vader doorbrengen. Hieronder geven we daarom een aantal tips over hoe je Vaderdag op een leuke manier door kunt brengen.

Amsterdamse gracht overdag

Amsterdam

Ga een dagje naar Amsterdam. En nee dan bedoelen we niet dat je over de Dam rond moet gaan struinen. Zoek het plezier iets verder buiten het centrum en ga naar Bierproeverij ’t Ij. Hier kun je speciaal voor Vaderdag kiezen voor een drie uur durende vaartocht inclusief het proeven van bier en hapjes van de barbecue. Genoeg tijd om naar zijn jeugdverhalen te luisteren en leuke herinneringen op te halen. Tipje: met de FlixBus ga je vanuit meerdere plaatsen in Nederland voordelig & comfortabel naar de hoofdstad!

Verken de Maas

In het kader van water is een ander leuk idee om de Maas te gaan verkennen. Dit doe je hier niet op een rustige manier met een sloep, maar met de RIB boat experience. Hierbij raas je de binnenvaartschepen in Rotterdam voorbij. Zeker een uitje voor vaders die van een beetje adrenaline houden en Rotterdam op een extreem snelle manier willen bezichtingen. Cultuur en avontuur in één!

Gouden tip van Goedkoop.nl

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeautje voor jouw vader, naast het leuke dagje uit? Lees dan eens ons artikel over originele vaderdagcadeautjes, zodat je inspiratie op kan doen!

Ontdek de originele cadeautjes!

Escape room

Ben je met Vaderdag met een groter gezelschap? Dan is het uitbreken uit een escape room een unieke ervaring. Kies voor een escape room met veel raadsels als je vader een beetje van puzzelen houdt of ga voor een escape room met iets meer spanning. Zo heb je niet alleen een hele leuke middag, maar verbeter je ook nog eens de samenwerking tussen jou en je vader! Kijk hier direct eens bij Groupon en pik flink wat korting mee op je middagje escape room!

Theater voor voorstelling met gordijnen dicht

Avondje lachen

Een avondje lachen is natuurlijk nooit verkeerd; zeker niet met je vader. Ga daarom een avond met je vader en eventueel de rest van de familie naar een comedy show. Er zijn vele comedianten die shows door het hele land geven. Ook kun je er juist voor kiezen om naar een stand-up comedy night te gaan. Gegarandeerd succes!

Toerist in eigen land

Houdt je vader een beetje van cultuur? Neem hem dan mee als toerist in eigen land. Veel mensen weten namelijk maar al te goed te vertellen wat de echte toeristische plekken in Nederland zijn, maar zijn er zelf nog nooit geweest. Ga naar Madurodam, de Keukenhof of ga een dagje naar Volendam. Zo spendeer je quality time met je vader én leer je nog iets nieuws over Nederland.

Meer weten over de Keukenhof? We schreven een artikel over de Keukenhof 2018 en hoe je die het goedkoopst bezoekt!

Wat je vader graag doet

Natuurlijk hoef je niet met de meest originele dagtochtjes op de proppen te komen om een leuke dag met je vader te ervaren. Een ander idee is daarom ook om iets te gaan doen wat hij leuk vindt. Houdt je vader van lange fietstochten? Ga dan een dagje mee en lunch in een leuk cafe. Is hij een voetbalfan? Neem hem dan mee naar een voetbalwedstrijd van zijn favoriete club.

En natuurlijk sluit je Vaderdag af met een lekker drankje op het terras of buiten in de tuin om nog even na te praten over de avonturen van die dag!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Een dagje naar het Keukenhof Holland? Er zijn regelmatig acties, zodat jij hier een dagje met korting kunt genieten!   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel