Lisa
Vrije Tijd / Cadeaus Leestijd: 3 minuten
Het is vast geen nieuws voor je, dat je een groot deel van het jaar besteed aan het uitzoeken van cadeaus. Of het nu voor familie, vrienden, kennissen of collega’s is, het slokt aardig wat tijd en geld op. Want denk je eens in, een cadeau van €20 keer het aantal mensen dat je kent. Daar valt nog flink op te besparen. En dit is hoe! Lees het artikel

Goedkoop en persoonlijk; tips voor een topcadeau

Leestijd: 3 minuten

Het hele jaar door zijn we er druk mee: verjaardagen, moederdag, vaderdag, huwelijken, jubilea en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Het ene feest is nog niet voorbij of je moet al op zoek naar het volgende cadeau. Om jou een handje te helpen in dit proces, hebben wij de leukste cadeaus voor je op een rijtje gezet!

Zelfgemaakte cadeaus

 
 

Niets is zo leuk als een zelfgemaakt cadeau. Het bloed, zweet en tranen dat daarin gaat zitten brengt een onevenaarbare waarde met zich mee. Maar, wat ga je dan maken? Wij begrijpen dat niet iedereen het knutselen in de vingers heeft. Nu hoef je ook echt niet aan de slag te gaan met een schaar en lijm, je kunt het ook over een heel andere boeg gooien!

Zoek bijvoorbeeld de leukste foto’s uit en plak ze in een mooi fotoboek. Te ouderwets? Geef ze een polaroid look en maak jouw eigen fotolijst. Zo geef je die persoonlijke touch aan iets wat je voor een hogere prijs had kunnen kopen. Daarbij komt, een zelfgemaakt cadeau past altijd beter bij de wensen dan een kant-en-klaar cadeau. Zo kun je rekening houden met de favoriete kleur en dergelijke. Ideaal dus!

Gepersonaliseerde cadeaus

Een DIY project is dus heel persoonlijk. Maar, er zijn nu eenmaal mensen die niet heel handig zijn. Knutselen is simpelweg niet voor iedereen weggelegd. Om die reden hebben wij uitgezocht welke opties er nog meer zijn.

We zijn het er allemaal over eens dat een gepersonaliseerd cadeau de winnaar is. Personaliseren kan op allerlei manieren. Je kunt het zelf doen, maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook bedrijven die het voor jou doen! Zo zijn er verschillende websites waar je kaarten kunt personaliseren, of chocolade. Leuk toch, zo’n kaartje op de mat met een leuke foto van jou en de ontvanger?

Wil je iets anders? Dan is een t-shirt bedrukken misschien wel iets voor jou. Verzin een grappige, liefdevolle of serieuze tekst.

Misschien heb je wel een foto in bezit die je graag zou laten bedrukken. Uiteraard hoeft het geen t-shirt te zijn. Je kunt er ook voor kiezen om een mok, tas, jas, schort of paraplu te personaliseren. Ben je op zoek naar iets voor een pasgeborene? Dan kun je zelfs leuke knuffels laten borduren bij Tshirtdeal. Een knuffel met eigen naam erop, dat zal de kleine zijn of haar leven lang koesteren!

Leef de ervaring

Een ander leuk idee is om iemand een activiteit of reis te geven. Samen herinneringen opbouwen is onbetaalbaar. Je hebt zelf vast ook herinneringen aan bepaalde momenten met dierbaren. Wanneer je zo’n ervaring cadeau krijgt, blijven de herinneringen je de rest van je leven bij je.

Geen zorgen, wij begrijpen heus dat je wellicht niet een tripje Bali cadeau kunt doen. Dat is ook absoluut niet nodig. Zelfs een picknick in het lokale park kan een ontzettend gezellige dag opleveren. Maak in dit geval een leuke kaart, wees creatief. De kaart visualiseert hoe de dag eruit gaat zien; gezelligheid, lekker eten, een drankje en hopelijk mooi weer. Net zo waardevol als drie weken Indonesië!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Heb jij nog leuke cadeautips? Laat het ons weten in de reacties!   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel