Lan
Vrije Tijd / Ontspanning Leestijd: 3 minuten
Het duurt nog even voordat de lente begint, maar we kunnen je wel alvast vertellen welke must-haves onmisbaar zijn komend seizoen. Haal ze in huis voor jezelf of geef het als cadeau! Lees het artikel

7 keer goedkope gadgets voor de lente

Leestijd: 3 minuten

1. Houten accessoires

Je hebt ze vast al gespot: houten accessoires. Naar verwachting worden ze dit jaar nog populairder. Een houten zonnebril staat jou vast goed de komende lente en wat dacht je ervan om deze te combineren met een houten horloge? Een houten zonnebril, een houten horloge en nog veel meer artikelen van dit natuurlijke materiaal worden het helemaal dit jaar en ze hoeven beslist niet duur te zijn.

2. Een Car hud mobile display

Wie kan er nog zonder navigatiesysteem in de auto? Vrijwel iedereen gebruikt zijn/haar telefoon er tegenwoordig voor, maar een goede manier om die te bevestigen is er nooit ontdekt. Dat hoeft ook niet meer, want de Car hud mobile display weerspiegelt de display van je mobiel simpelweg. Er is een antislip mat bij zodat je telefoon gewoon op het dashboard blijft liggen als jij een bocht neemt.

3. De meest persoonlijke telefooncase ooit

telefoonhoesjes

Wil je zeker weten dat jouw telefoonhoesje uniek is? Met de DIY iPhone case en een beetje creativiteit ontwerp jij je eigen telefooncase. Er zijn veel verschillende kleuren om uit te kiezen en het hele setje kost minder dan jij denkt.

4. Laser keyboard

Ben jij het soms ook zo zat om met die kleine knopjes op je telefoon te werken. Voor je het weet, maak je weer typefoutjes waar je heel veel spijt van kan krijgen. Het is niet meer nodig. Met een goedkoop laser keyboard kan je snel een keyboard projecteren en gebruiken. Weg met die frustraties en dat gepriegel. Een gadget dat je echt rust geeft.

5. Een zelf-roerende mok

Natuurlijk bespaar je op lepeltjes-gebruik en is het ook enorm handig als je enorm druk bent. Maar deze zelf-roerende mok is toch vooral een grappig cadeautje waar je iemand mee kan laten lachen. Praktisch nut heeft deze overigens ook wel degelijk. Er zit een hendel op de mok zodat je deze ook veilig kan gebruiken als je onderweg bent. Denk maar eens aan de trein of bus.

6. Fidget spinners

Moet jij soms friemelen, op knopjes drukken, met hendels draaien of met grendels schuiven om even tot rust te komen? Er zijn nu diverse nieuwe fidget cubes die alles hebben voor de onrustige eigenaar. Lekker klein en onopvallend zodat jij ze overal kan gebruiken. Waarschijnlijk weet je nu meteen al aan wie je deze gadget zou willen geven.

7. Een 3D pen

Misschien heb je iemand deze nieuwe gadget al zien gebruiken. Het is een afgeleide van de 3D printer. Het ABS dat erin wordt gebruikt smelt en wordt na het tekenen weer snel hard. Dat geeft een kunstzinnig effect.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Welke wil jij hebben?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel