Vrije Tijd / Ontspanning Leestijd: 4 minuten
Smul je van showroddels? Volg je de laatste mode op de voet? Kan je niet zonder een flinke dosis sportnieuws of komt de nodige reisinspiratie je altijd wel goed van pas? Waar je interesse ook ligt, in één van de vele tijdschriften die Nederland kent lees je er meer over. Heb je een favo tijdschrift en wil je hier een abonnement op? Ontdek hier hoe je dit slim en voordelig aanpakt! Lees het artikel

Bespaar een flinke cent op je tijdschriftabonnement; 3 tips die je moet lezen!

Leestijd: 4 minuten

Rennen, duiken, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan… Klinkt dit bekend in de oren? Leid je een leuk, maar toch ook wel hectisch leventje? Belangrijk is het dan om geregeld wat tijd voor jezelf vrij te maken en rust te nemen. Hoe ontspannend werkt het om even op de bank te kruipen met een fijn tijdschrift?!

Mode, tuinieren, de laatste showroddels, auto’s, recepten, reizen… Waar je interesse ook ligt, er is hoogstwaarschijnlijk een tijdschrift over. Elke week naar de winkel hollen voor de nieuwste uitgave, het kan. Gemakkelijker en wellicht een stuk voordeliger is het afsluiten van een tijdschriftabonnement. Hoe je zo goedkoop mogelijk door jouw favoriete tijdschrift bladert, dat leggen we je hieronder uit!

1. Digitaal lezen

Vandaag de dag is een smartphone, laptop en/of tablet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Stiekem loeren we heel wat uurtjes per dag naar het scherm van deze mobiele apparaten. Het zou dan ook niks geks zijn als we er tevens onze favoriete magazines op lezen. Zet een ‘papieren’ abonnement af tegen een digitaal abonnement en je zult zien dat het je vele euro’s kan schelen.

Zo lees je bijvoorbeeld via Tijdschrift.nl meer dan 50 tijdschriften op tablet of telefoon en dat voor slechts €15 per maand. Voor die €15 per maand heb je digitale toegang tot de meeste favoriete tijdschriften, zoals Libelle, LINDA, vtwonen en Donald Duck. Als je een specifieke editie gedownload hebt, kun je zelfs offline lezen. Hoe handig is dat?!

Even een snel rekensommetje: een los weekmagazine kost al snel €2,50 tot €4,00. De prijs van een los maandmagazine kan tot zeker €6,50 oplopen. Conclusie: je haalt er zo de kosten uit. Zeker wanneer je ‘thuis’ met meerdere lezers bent. Dus waar wacht je op, sluit hier nu een Tijdschrift.nl abonnement af!

2. Tweedehandse tijdschriften

Misschien niet zo modern als een digitaal abonnement, maar wel net zo goedkoop of misschien nog wel goedkoper; de leesmap. Wellicht ben je er bekend mee, misschien ook niet. Het leesmapconcept in het kort; je leent meerdere populaire week- of maandbladen tegelijk en laat deze thuis bezorgen. Na een week geef je de tijdschriften (meestal) weer terug. Hoe ‘ouder’ de tijdschriften zijn, hoe minder je betaalt voor een abonnement.

Een abonnement bij Leesmap.nl sluit je al af vanaf €5,25. Wil je de nieuwste tijdschriften ontvangen of de tijdschriften houden als je ze uit hebt? Dat kan ook voor een paar euro meer per week. Geef je postcode in en je ziet welke leesmap er bij jou geleverd kan worden. De leesmap van Leesmap.nl bestaat vaak uit veertien weekmagazines en 4 maandmagazines. Sluit hier meteen vrijblijvend een abonnement af bij Leesmap.nl en bespaar vele euro’s op jouw favoriete tijdschriften.

3. Promoties abonnementen

Een abonnement is altijd voordeliger dan losse nummers kopen. Maar ook op je abonnement kun je nog besparen. Hoe dan, vraag je je nu misschien af? Wel, dat kan op verschillende manieren:

  • Proefabonnementen
  • Welkomstkorting
  • Trouwe lezerskorting
  • Webshops met abonnementsvoordeel
 

Proefabonnementen

Nog niet helemaal zeker of je een abonnement op dat ene tijdschrift wil? Zeker of niet zeker, staat er een voordelig proefabonnement voor je klaar, dan sla je dit natuurlijk niet over. Let op: niet altijd stopt een proefabonnement automatisch. Houd dit dus goed in de gaten.
 
Magazine.nl heeft regelmatig nieuwe proefaanbiedingen van tijdschriften zoals Libelle, Margriet en vele andere toppers. 

Welkomstkorting

Hoe welkom is welkomstkorting?! Om nieuwe abonnees te werven strooien de uitgeverijen met interessante korting. Korting óf een cadeau, want die keuze word je vaak gegeven.

Trouwe lezerskorting

Bij sommige tijdschriften ben je goedkoper uit als je direct een tweejarig abonnement afsluit in plaats van een jaarabonnement. En ben je bijvoorbeeld van plan om drie jaar te blijven, dan geniet je van nog meer voordeel.

Webshops met abonnementsvoordeel

Kies je voor een abonnement dan kun je op de website van het desbetreffende tijdschrift een korting en/of cadeau verwachten. Je kunt echter ook eens in andere webshops, zoals 123tijdschrift.nl, kijken. Ook hier profiteer je vaak van flinke korting.

Embed code
Abonnement tijdschrift
Tijdschrift abonnementen
Tijdschrift Prijs los nummer Prijs (jaar)abonnement p/m v.a. Besparing per jaar
Donald Duck €2,95 €133 €20,40
Libelle €3,49 €180,90 €7,56
LINDA €6,25 €65 €16,25
Plus Magazine €4,95 €35 €19,45
Privé €2,95 €78 €75,40
Quest €5,65 €47,50 €20,30
Voetbal International €4,25 €89,99 €131

 

Lees goed

Een abonnement dat niet automatisch stopt, maar dat stilzwijgend verlengd wordt, misschien zit je daar helemaal niet op te wachten. Ons advies: lees altijd eerst alle voorwaarden goed door, voordat je in al je enthousiasme doorklikt op ‘akkoord’.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Wat is jouw favoriete tijdschrift? En wat zou jij doen om dit zo goedkoop mogeljk te kunnen lezen? Wij zijn benieuwd!   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel