Vrije Tijd / Uitstapjes Leestijd: 3 minuten
Bedrijfsuitjes zijn bevorderlijk voor de gehele sfeer van een bedrijf. Zo zorgen deze uitjes voor een verbetering in het teamgevoel. Wil je een leuk uitje organiseren, maar loopt dit flink op in de portemonnee? Met deze tips organiseer jij een onvergetelijke dag met een acceptabel budget! Lees het artikel

Deze 5 bedrijfsuitjes zijn goedkoop én leuk!

Leestijd: 3 minuten

Hard werken is natuurlijk van groot belang om een bedrijf te laten groeien. Met de juiste kennis en vaardigheden kunnen de werknemers deze groei ook waarmaken. Om zichzelf constant te verbeteren in hun specialisme dienen de werknemers frequent geprikkeld te worden met nieuwe informatie.

Wat echter ook van belang is, is je werknemers gemotiveerd houden. Natuurlijk wil je graag dat zij een zekere vorm van affectie tonen voor het bedrijf. Dit kan gestimuleerd worden door hen op den duur te belonen voor het geleverde werk.

Een veel gebruikte optie om werknemers tevreden en gemotiveerd te houden, is het geven van bedrijfsuitjes. Deze uitjes verbeteren de gehele sfeer binnen een bedrijf. Daarnaast zorgt de verbetering van de sfeer voor een positief effect op het onderlinge teamgevoel. Doordat er een ‘wij’ gevoel gecreëerd wordt, zullen de werknemers allemaal toewerken naar hetzelfde doel.

Nu kunnen de uitjes zo gek gemaakt worden als een bedrijf zelf wil. Al zullen de kleinere bedrijven minder budget hebben voor deze uitjes. Daarom geven we je hier inzicht in een aantal leuke, budgetvriendelijke bedrijfsuitjes.

1. De zon opzoeken op het strand

Niks is lekkerder dan de warmte van onze zon op je gezicht. Daarom is het een perfect bedrijfsuitje om bij mooi weer te genieten van het strand. Zo kan het bedrijf de kosten relatief laag houden door bijvoorbeeld enkele drankjes en hapjes te voorzien. De werknemers kunnen hier genieten van een borrel en wellicht een duik maken in de zee voor afkoeling. Deze optie is dan ook zeker een aanrader bij fijne weersomstandigheden.

2. Een bier-of wijnproeverij

Zeer makkelijke en vaak goedkope opties zijn de wijn- of bierproeverijen. Vaak zijn deze uitjes heel gezellig en er valt genoeg te leren over de alcoholische dranken. Met een uitje als dit kunnen de werknemers een dagje hun schouders laten hangen, en ontspannen onder het genot van een borrel.

3. In- of outdoor sportdagen

Het houden van sportdagen is vaak een zeer goedkope, en ontzettende leuke optie voor een bedrijfsuitje. Zo kunnen de werknemers meteen testen hoe goed zij functioneren als team, bij enkele competitiesporten. Er zijn ook genoeg sportactiviteiten waar geen onderlinge competitie voor nodig is. Zo kan een evenement als Mud Masters dé perfectie optie zijn om het personeel samen te laten werken om de finish te behalen.

4. Collega’s verslaan in een race op de kartbaan

Karten blijft een klassieker binnen de bedrijfsuitjes. Zo is dit uitje relatief goedkoop, maar toch ontzettend spectaculair. Elke werknemer vindt het waarschijnlijk heerlijk om te winnen van de baas, of van die collega die normaliter uitblinkt. Zo ziet iedereen meteen wie de beste coureur is, en wiens rijbewijs ingenomen moet worden.

 

5. Organiseer een game-dag op kantoor

Een zeer goedkope optie is het hebben van een game-dag op kantoor. Hier kan gedacht worden aan voetbalwedstrijden op het spel ‘FIFA 2018’ op een spelcomputer. Al hebben sommige kantoren ook een tafelvoetbaltafel, biljarttafel, of juist een dartboard.

Wat ook nog steeds zeer gezellig blijft zijn de bord- en kaartspellen. Zo kunnen de werknemers elkaar uitdagen in een potje poker of blackjack. Dan is meteen duidelijk wie er het beste kan bluffen van het bedrijf. Dit soort spelletjes gratis spelen is ook mogelijk via de computer. Deze klassiekers blijven ontzettend leuk om te doen, en de kosten zijn nihil. Natuurlijk is het wel belangrijk het personeel goed te verzorgen met lekkere drankjes en hapjes. Maar een (uitje) als dit blijft altijd een succes!

Wat je ook gaat doen, wij wensen je alvast een ontzettend gezellige tijd toe!

Geldig tot 19 Nov 2020
Voor 17.00 besteld bij SinQel = dezelfde dag verstuurd
Geldig tot 30 Jan 2021
Bereken je framemaat op Matrabike.nl
-60%
Geldig tot 30 Jan 2021
Fietsen tot -60% bij Matrabike
Geldig tot 30 Jan 2021
Gratis verzending van je Matrabike fiets
CADEAUTIP!
Geldig tot 8 Dec 2020
Bever digitale cadeaubon al vanaf €1!
TOPDEAL
Geldig tot 3 Dec 2020
123tijdschrift.nl actie: abonnement mét cadeau
TOPDEAL
Geldig tot 2 Dec 2020
Het hele jaar door scherpe aanbiedingen bij Zooplus
Geldig tot 19 Nov 2020
LEGO speelgoed gratis verzonden bij SinQel
Geldig tot 19 Nov 2020
Gratis verzending van je SinQel aankopen
Geldig tot 2 Dec 2020
Gratis
Gratis verzending van je dierenbenodigdheden bij Zooplus
Geldig tot 15 Feb 2021
Tip!
Ontdek de Bart Smit folder aanbiedingen en profiteer!
Geldig tot 15 Feb 2021
Altijd leuk en voordelig speelgoed bij Bart Smit
Geldig tot 15 Feb 2021
Gratis verzending bij Bart Smit
Geldig tot 16 Jan 2021
Laat je Vistaprint visitekaartjes voordelig drukken
€3,99
Geldig tot 16 Jan 2021
tip!
Vistaprint gepersonaliseerde kalenders vanaf €3,99
Geldig tot 16 Jan 2021
Goedkoop drukwerk en fotogeschenken via Vistaprint.nl
WEEKAANBIEDING
Geldig tot 3 Dec 2020
Elke week een ander tijdschrift in de 123tijdschrift.nl aanbieding
€5
Geldig tot 3 Dec 2020
Kortingscode voor -€5 bij inschrijving 123tijdschrift.nl nieuwsbrief
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Heb je zelf nog leuke tips?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel