Anne
Vrije Tijd / Cadeaus Leestijd: 3 minuten
Ben jij benieuwd welke adventskalenders je in 2017 koopt? Wij zetten de 7 leukste voor je op een rij, zo wordt aftellen tot kerst een waar feestje! Lees het artikel

7 keer aftellen tot kerst met de leukste adventskalenders

Leestijd: 3 minuten

Vroeger zaten er heerlijke lekkernijen in de adventskalender. Iedere dag een snoepje of chocolaatje of maak jij alle 24 deurtjes in een keer open? Tegenwoordig vind je niet alleen adventskalenders met snoepgoed, maar ook met bijvoorbeeld beautyproducten, speelgoed en zelfs met bier. Wij zetten de 7 leukste adventskalenders van 2017 op een rij. Kijk je mee?

Naast dat de adventskalender een leuk cadeautje is om te geven (maar ook om te krijgen!), kun je met een adventskalender vaak een hoop besparen. Zou je producten die in de adventskalender zitten zelf in de winkel kopen, dan ligt de prijs van alle producten een stuk hoger. 

1. The Body Shop

In de beauty-adventskalender van The Body Shop vind je 24 heerlijke beautyproducten voor lichaam en gezicht. Zijn alle 24 cadeautjes uitgepakt, dan wordt de kalender een kennisquiz die je tijdens de kerstdagen kunt spelen.

2. L’Occitane en Provence

Bij L’Occitane en Provence tel je af tot kerst met deze heerlijke adventskalender. Verzorg je handen, haar en lichaam met verschillende verzorgingsproducten.  Ontspan lekker met gebruik van de badproducten, laat je huid stralen met een shimmering lotion en ruik weer heerlijk met een parfum. Dat allemaal voor €49 terwijl de waarde van deze klassieke adventskalender wel €84 is. Wat een koopje!

3. Rituals

De Rituals adventskalender is gevuld met 24 verschillende Rituals producten voor verzorging en verwennerij. Koop je deze adventskalender, dan bespaar je bijna 50%. Dankzij de feestelijke verpakking is deze adventskalender een waar cadeautje om te geven en te krijgen.

4. ASOS

Bij ASOS heb je ruime keuze uit verschillende adventskalenders, voor zowel heren als dames. Je vindt er kalenders van grote cosmeticamerken NYX en Ciaté. Maar er is ook gedacht aan de mannen, zij kunnen ook wel wat lekkere verzorgingsproducten gebruiken! Liever geen beautyproducten? Wat dacht je van sieraden? Ook die vind je in de vorm van een adventskalender bij ASOS.

 
Gouden tip van Goedkoop.nl

Liever zelf je adventskalender vullen? Bij HEMA koop je een kant-en-klare adventskalender waar je zelf nog leuke producten of wat lekkers in stopt!

Naar de adventskalender van HEMA

5. Pixum

Vind je alle beautyproducten en snoepgoed maar niks? Maak zelf je adventskalender bij Pixum. Achter ieder deurtje verstop je een zelf gekozen foto. Persoonlijker dan dit wordt je kalender niet. Ook kies je voor de voorkant zelf de afbeelding, de kalender ontwerp je helemaal naar eigen voorkeur.

6. LEGO

Ook de kinderen hoeven niet achter te blijven met bijvoorbeeld deze LEGO adventskalender die je scoort bij Intertoys. Ze bouwen hun eigen LEGO Friends-huisdieren feest met in ieder vakje van de kalender een nieuwe verrassing.

7. Hopt

Voor de heren is er een heerlijke adventskalender van Hopt met 24 speciaalbieren, uit 21 verschillende landen, met allemaal wisselende smaken. Zo ontdek jij of je partner iedere dag een nieuw biertje. Als dat geen originele adventskalender is… Proost!

 

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Waar koop jij jouw adventskalender?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel