Desmond
Vrije Tijd / Sport Leestijd: 4 minuten
Het huidige voetbalseizoen is al bijna ten einde en de eerste kampioenen zijn ondertussen al gekroond. Maar voor je het weet zal het nieuwe seizoen al weer van start gegaan en zal de bal weer gaan rollen. Tot dat moment kunnen we ons alvast optimaal gaan voorbereiden. Wat denk je van nieuwe voetbalschoenen, een trainingspak, of een wedstrijd shirt van jouw club naar keuze. We geven je daarom alvast een overzicht met alles wat je nodig hebt om geheel voorbereid te zijn op het nieuwe seizoen! Lees het artikel

Ben jij al volledig voorbereid op het nieuwe voetbalseizoen?

Leestijd: 4 minuten

Het voetbalseizoen komt al bijna tot zijn einde, maar voor die tijd mogen we ons eerst nog gaan verheugen op twee prachtige halve finales in de Champions League. Met Ajax, onze hoofdstedelingen, die voor het eerst sinds 1996 weer een plek in de finale van het miljoenenbal kunnen gaan bemachtigen. Zal Ajax sterk genoeg zijn om het verrassende Tottenham Hotspur uit te schakelen en weer een stap dichterbij de cup met de grote oren te komen? Mocht het zover komen, dan dienen zij vervolgens af te rekenen met het of het Barcelona van Lionel Messi, of het Liverpool van de Nederlanders Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk.

 

Voorbereiden op het nieuwe seizoen

Vervolgens gaan we ons voorbereiden op een hopelijk prachtig nieuw voetbalseizoen. Het lijkt nu misschien nog zo ver weg, maar over een paar maandjes is het toch echt al weer zover. Welke speler zal volgend jaar de nieuwe sensatie worden op de (inter)nationale velden? En welke club zal komend seizoen alle topteams gaan verrassen met sprankelend spel en topprestaties in de Europese toernooien? We moeten het nog eventjes geduldig afwachten, maar tot die tijd kunnen we ons alvast voorbereiden op ons eigen voetbalseizoen. Nieuwe voetbalschoenen, een mooi trainingspak, een shirt van je favoriete voetbalclub etc. We zullen je alvast wat bruikbare informatie en handige tips meegeven, zodat jij optimaal voorbereid zal zijn op het nieuwe voetbalseizoen!

 

Voetbalschoenen

 

Voetbalschoenen
Nike Mercurial

Goede voetbalschoenen zijn natuurlijk essentieel voor optimaal resultaat op het veld. Het vinden van de juiste kicksen is daarbij cruciaal en vereist dan ook enige research. Heb je schoenen nodig voor op gras of kunstgras? En welke merk ga je kiezen? Een veilige keuze is om te kiezen uit gerenommeerde merken zoals Nike en Adidas. Deze topmerken staan al jaar en dag bekend om hun absolute topkwaliteit. Innovatieve topmodellen (waaronder de voetbalschoen met sok) zoals de Nike Mercurial, Phantom of Tiempo. Bekende spelers die Nike dragen zijn onder andere Cristiano Ronaldo (Juventus), Eden Hazard (Chelsea) en Neymar Jr. (PSG). Of kies je liever toch voor de klassieke Adidas Predator zoals Paul Pogba van Manchester United? Vergeet daarbij niet enkele andere toppers van Adidas, zoals de COPA, Adidas X of NEMEZIZ. Genoeg keuze dus en voor elk wat wils!

 

Voetbalkleding


Neymar Jr.
Paris Saint Germain
Of je nu op zoek bent naar wedstrijdkleding voor tijdens de voetbalwedstrijden, of trainingskleding voor tijdens de trainingen; we got you! Kom trainen in een prachtig officieel shirt van één van de Nederlandse topclubs zoals: Ajax, Feyenoord of PSV. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor internationale topteams, zoals: FC Barcelona, Manchester City, Bayern München en vele andere grootmachten. Uiteraard wordt er ook gedacht aan de keepers en de scheidsrechters onder ons. Want een mooi passend tenue zal het vertrouwen doen stijgen en uiteindelijk je prestaties ten goede komen. Of wat dacht je van een lekkere warme hoodie tijdens de koude wintertrainingen. Daarnaast mag een mooie trainingspak natuurlijk niet ontbreken in de kledingkast van een voetballer!

 

 

Voetbalaccessoires

Officiële Champions League bal
Wanneer je het veld opgaat mogen scheenbeschermers natuurlijk niet ontbreken. Je wilt uiteraard dat je benen beschermt blijven bij een grove tackel, of als je zelf net even te enthousiast een duel aangaat. Daarnaast is een goede voetbal het belangrijkste onderdeel bij het spelen van het spel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een officiële Champions League bal waar alle grote clubs mee spelen? En voor de keepers zijn goed passende keepershandschoenen natuurlijk een absolute vereiste om alle ballen uit het goal te kunnen pakken. Zo zie je maar dat accessoires een belangrijk onderdeel zijn bij het goed kunnen beoefenen van deze mooie sport.

Bespaar daarom niet op goed materiaal en zie het als een investering. Goede kwaliteit op het veld gaat nou eenmaal samen met goede kwaliteit materiaal. Zie het als een investering en heb er later profijt van als jij schittert op het veld. Bereid je daarom alvast voor op volgend seizoen en bekijk alvast de gehele voetbalcollectie van voetbalshop.nl. Profiteer van gratis verzending en gratis retourneren.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Welke club denk jij dat ons volgend jaar gata verrassen in Europa?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel