Vrije Tijd / Sport Leestijd: 5 minuten
Ken je Myprotein al? Je koopt er overheerlijke eiwitpoeder en snacks die bijdragen aan je gezondheidsdoelen. Wij proefden alvast een aantal producten voor je. Benieuwd? Smul dan maar eiwitrijk mee! Lees het artikel

Myprotein getest: verantwoorde snacks boordevol eiwitten!

Leestijd: 5 minuten

Het nieuwe jaar is weer begonnen en daar begint voor velen ook een goed voornemen om gezonder te gaan eten en meer te gaan sporten. Is dit voor jou herkenbaar, maar vind je het lastig om van de snacks af te blijven? Dan zijn de eiwitrijke snacks van Myprotein perfect voor jou. Wij testten alvast de smaak voor jou en vertellen je over de voordelen van deze overheerlijke, verantwoorde snacks.

myprotein

Wie is Myprotein?

Ben je al bekend met Myprotein, de aanbieder van snacks, eiwitten en supplementen voor al jouw fitnessdoelen? Of je nu spieren wilt kweken, wilt afslanken of gewoonweg verantwoord bezig wilt zijn, in de Myprotein webshop vind je altijd de ideale producten. Hier een kort overzicht van het assortiment:

  • Eiwitten (eiwitshakes): voor iedereen die met verantwoorde voeding bezig is, zijn eiwitten een belangrijke basis. Door veel eiwitten te eten zorg je dat spieren herstellen (groeien / niet verloren gaan) en dat je hongergevoel zoveel mogelijk wegblijft. Eiwitten zijn bij Myprotein te koop in allerlei smaken. Vaak maak je er shakes van. Ik vertel je graag zo over mijn ervaring met de eiwitshakes van Myprotein.
  • Vitamines, mineralen & aminozuren: dit zijn aanvullingen op je huidige voeding. Zo weet je zeker dat je van bepaalde voedingsstoffen genoeg binnenkrijgt. Je versterkt er bijvoorbeeld je weerstand mee, zorgt voor spierherstel of draagt bij aan een goede conditie van het hart.
  • Koolhydraten, vezels & vetten: niet alleen voor een aanvulling van de eiwitten kun je bij Myprotein terecht, maar ook als je meer wilt letten op de juiste inname van het aantal koolhydraten, vezels of gezonde vetten.
  • Afslankproducten en gainers: wil je bewust aan de slag met afvallen of aankomen. Hiervoor zijn speciale producten ontwikkeld die afvallen of aankomen stimuleren.
  • Snacks & drankjes: voor een voedzame boost kijk je bij de overheerlijke eiwitsnacks en drankjes. Zo smul je op een verantwoorde manier.
  • Kleding & accessoires: ook voor sportkleding, shakebekers en fitnesshulpmiddelen ben je er aan het juiste adres. Snuffel dus zelf eens rond om te kijken welke items bij jouw doelen passen.

Shake it met verschillende smaken eiwitshakes

whey

Graag vertel ik je eerst iets meer over de eiwitshakes van Myprotein. Zelf heb ik al regelmatig verschillende smaken gekocht. Waarom? Omdat ik veel sport, maar niet echt een vlees- en visliefhebber ben. In de shakes zitten veel eiwitten, waardoor je gemakkelijker aan de aanbevolen hoeveelheid eiwitten komt. Bovendien zijn de shakes ook nog eens lekker.

 

Koop je voor de eerste keer eiwitpoeder? Dan raad ik je aan om voor een bundel te gaan waarin meerdere smaken zitten. Of kies zelf uit een aantal samples. De eerste keer ben je dan wat duurder uit, maar dan kun je op basis daarvan wel beslissen welke je het lekkerst vindt, en waarvan je misschien een grotere hoeveelheid wil kopen.

Ontdek hier verschillende samples vanaf €1,27, keuze uit zo’n 50 smaken!

TIP: Ik kocht eens een zak van 5 kilo van één smaak. Dit is in verhouding voordeliger, maar de smaak gaat snel vervelen en voordat je het weet gebruik je het niet meer en verloopt de houdbaarheidsdatum. Koop daarom liever wat kleinere hoeveelheden en zorg dat je hierbij een kortingscode gebruikt of een speciale aanbieding pakt. Zo heb je toch voordeel!

Proeven maar… Snacks van Myprotein!

Na het sporten die zak chips opentrekken wordt verleden tijd dankzij de snacks van Myprotein. Oké, om even eerlijk te zijn: natuurlijk is een verse salade over het algemeen gezonder dan een snack, maar toch zijn de snacks van Myprotein zo samengesteld dat deze bijdragen aan je fitnessdoelen. Denk aan een hoge dosis eiwitten in verhouding tot het aantal koolhydraten. Graag licht ik een aantal van deze snacks voor je uit.

Protein Brownie

Voor iedereen die gek is op chocolade zijn de Myprotein brownies een musthave voor in je voorraadkast. Kies uit bruine of witte chocolade en krijg per koekje 23  gram eiwit binnen. Als je van brownies houdt, grote kans dat je deze dan lekker gaat vinden.

Ga voor een sample voor €3,49 of koop een box met 12 brownies voor €17,49.

chocokoekie

Protein chocolate

Van alle snacks behoort deze toch wel tot mijn absolute favorieten! De Myprotein chocoladereep is goed voor 19 gram eiwitten, vergelijkbaar met zo’n 85 gram kipfilet. Helaas zitten er echter ook best wat koolhydraten en vetten in, dus we kunnen ons niet onbeperkt volproppen met de chocolade. Wel is het een beter alternatief qua calorieën dan veel vergelijkbare chocoladerepen, er zit zo’n 62% minder suiker in. Wat mij betreft een aanrader!

Je koopt Myprotein chocolade voor €5,49 per reep. Tijdelijk krijg je er twee voor de prijs van één.

Protein bars

Eiwitrepen zijn er in allerlei soorten, maten en smaken. Of je nu een hoog eiwitgehalte belangrijk vindt of juist op zoek bent naar een aanvulling in vitaminen en mineralen, in het Myprotein aanbod zit er altijd wel iets voor je bij. Naar mijn idee is het een kwestie van verschillende smaken proberen en veel afwisselen. Ik vind het in ieder geval een aangename aanvulling op dagen dat ik sport, het is lekker en verantwoord!

repen

Koop hier vanaf €1,29 je eiwitrepen in diverse smaken!

Fan van Myprotein!

Ik ben fan van Myprotein, jij ook? Houd dan zeker de huidige promoties in de gaten en sla je eiwitten voordelig in. Nog een laatste tip: Bij Myprotein krijg je regelmatig gratis extra’s, zoals samples of shakebekers. Heb jij nog geen shakebeker? Deze is handig wanneer je eiwitten koopt. Door voor minimaal €50 te bestellen krijg je de shakebeker gratis!

ONTDEK HIER ALLE HUIDIGE AANBIEDINGEN VAN MYPROTEIN!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Heb jij al ooit iets besteld bij Myprotein?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel