Vrije Tijd / Uitstapjes Leestijd: 3 minuten
Een dagje eropuit, genieten van de natuur en al het moois wat Nederland te bieden heeft. Met jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers is de Keukenhof iedere lente weer een succes. Geniet jij ook van deze prachtige bloementuin vol tulpen en andere Nederlandse bloemen? Lees snel verder hoe je korting krijgt op je dagje Keukenhof! Lees het artikel

Keukenhof 2018: een voordelig dagje uit

Leestijd: 3 minuten

De Keukenhof is weer bijna geopend. Dit prachtige bloemenpark, gelegen in Lisse, Zuid-Holland, is in 2018 geopend van 22 maart tot en met 13 mei. In deze prachtige tuin met een oppervlakte van 32 hectare staan miljoenen bloemen in bloei. Meer weten over hoe je van de Keukenhof een voordelig uitje maakt? Lees dan snel verder! 

 

Romantiek in Bloemen thema

De inspiratie voor het thema van Keukenhof 2018 is romantiek. Het thema Romantiek in Bloemen is verwerkt in een prachtig bloemenmozaïek. Wat hetzelfde effect geeft als tegelmozaïek, maar dan met prachtige bloemen. Ook de bloemenshows staan in

dit thema. Tijdens deze ruim 20 verschillende bloemenshows geniet je van een kleurrijke bloemenpresentatie, die iedere week verandert. De Keukenhof wil met dit lentepark aan de hele wereld de pracht van Nederlandse bloemen laten zien en mensen inspireren om zelf gebruik te maken van bloembollen in hun tuinen.

Naar de Keukenhof: korting krijg je zo

Lekker een dagje uit, genieten van de natuur en ontspannen in de buitenlucht van een zonnige lentedag. Wie wil dat nu niet? We hebben het internet voor jou afgespeurd, zodat jij op de meest voordelige manier naar de Keukenhof kan. Een entreeticket kost voor volwassenen €17. Kom je met een grote groep van 20 personen of meer, dan krijg je €2,50 korting per ticket. Bij de ANWB ontvang je tot €2,50 korting en koop je een volwassenen ticket voor maar €15,50! 

 

Ben je van plan om meerdere keren naar de Keukenhof te gaan? Dan is de Lentepas misschien wat voor jou. Voor €45 heb je tijdens de gehele opening onbeperkte toegang. Wandel drie keer, of vaker, door deze prachtige bloementuin en je hebt het bedrag er al uit!

De Keukenhof is goed te bereizen met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ga je met de auto? Probeer dan niet op drukke tijden aan te komen, zo vermijd je drukke files en een volle parkeerplaats. Een parkeerplek kost je €6. 

Gouden tip van Goedkoop.nl

Maak er een weekend van! Fletcher Hotels biedt nu een Keukenhof Arrangement aan. Dit uitgebreide arrangement omvat een of twee overnachtingen, uitgebreid ontbijtbuffet, een luxe 3-gangen diner én entree Keukenhof. Intens genieten in het Westland voor een voordelige prijs!

Ga naar aanbieding!

Ben je van plan om met het openbaar vervoer te reizen, schaf dan een Keukenhof Combiticket aan. Voor slechts €33 ontvang je een 2e klas dagretour naar Schiphol, Haarlem of Leiden, een directe busrit naar de Keukenhof, die je recht voor de entree afzet, én een Keukenhof ticket.

De Keukenhof heeft ruime openingstijden: dagelijks van 08.00 tot 19.30. Ben je er op tijd, dan kan je ook in alle rust genieten van al het moois dat dit bloemenpark te bieden heeft. Neem bij de ingang een gratis plattegrond mee, zo weet je zeker dat je niets mist. Er zijn voldoende restaurants en terrasjes binnen het park, maar neem je eigen eten en drinken mee. Zo geniet je van een heerlijke lunch tussen de bloemen, bijvoorbeeld in het picknickgebied, en druk je de kosten van het uitstapje.

Krijg je geen genoeg van alle bloemen? Bij Tulpomania in het Juliana Paviljoen wordt het verhaal van de tulp verteld. Daarnaast geven experts jou tips en advies over het gebruik van bloembollen. Maak van jouw tuin net zo’n prachtig bloemenpark als Keukenhof.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Heb jij al zin in de Keukenhof?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel