Vrije Tijd / Cadeaus Leestijd: 3 minuten
Het is 20 april weer Nationale Secretaressedag, een dag om jouw secretaresse in het zonnetje te zetten. Op zoek naar een origineel cadeau? Lees het hier! Lees het artikel

Wat anders dan bloemen cadeau: verrassen op Secretaressedag doe je zo!

Leestijd: 3 minuten

Heb jij een secretaresse, maar vergeet je soms je waardering uit te spreken? Speciaal voor deze mensen is op 20 april Nationale Secretaressedag in het leven geroepen. Met een leuke verrassing of een kleinigheidje zet je jouw secretaresse in het zonnetje. Benieuwd naar een originele manier om jouw secretaresse eens op de voorgrond te plaatsen. Ik geef je vijf tips!

Secretaresse aan het werk

Bloemen

Natuurlijk kan je jouw secretaresse blij maken met een bosje bloemen. Een prachtig presentje waaruit je waardering blijkt, toch? Helaas blijkt uit onderzoek van Nationale-Secretaressedag.com dat ruim 80% van de secretaresses die bloemen kregen liever een origineler cadeau hadden ontvangen. Daarnaast zou 12% van de secretaresses zijn of haar eigen cadeau zelf besteld hebben, dit kan natuurlijk helemaal niet, hè! Wil je toch een bosje bloemen geven? Vergeet dan zeker niet te kijken bij Euroflorist voor de laatste aanbiedingen!

Persoonlijke kaart

Wat is er nou persoonlijker dan een kaart zelf maken? Het kost je niet veel tijd, maar laat wel zien dat je de moeite hebt genomen om iets speciaals voor jouw secretaresse te creëren. Ben je onwijs creatief? Dan maak je de kaart natuurlijk helemaal zelf met papier en schaar, met een beetje geknutsel maak je onwijs mooie dingen. Wil je het jezelf toch wat makkelijker maken, kijk dan eens bij Greetz. Hier kies je zelf een kaart en zet je er een leuke tekst op. Het is zelfs mogelijk om je eigen foto op te kaart te zetten.

Bij Greetz bestel je niet alleen persoonlijke kaarten, maar ze hebben nog veel meer voordelige cadeau’s in het assortiment. Je stuurt eenvoudig een bosje bloemen met je kaart mee. Geef een flesje wijn met gepersonaliseerd etiket, chocolade of een van de andere cadeaus. Wat dacht je van een heerlijke Rituals giftset?

Persoonlijke verzorging 

Vrouw krijgt massage bij wellness

Komt jouw secretaresse altijd tip top voor de dag en besteedt ze veel tijd aan een verzorgde look? Misschien is een heerlijke gezichtsbehandeling of een verzorgingsproduct dan het ideale presentje. Als jij goed bent in het scoren van een deal is VakantieVeilingen.nl misschien het ideale concept voor jou. Onder het kopje ‘beauty’ vind je allerlei arrangementen en andere deals voor persoonlijke verzorging. Met een beetje geluk tik je goedkoop een dagje sauna of heerlijke massage voor je secretaresse op de kop. Weet je toevallig het favoriete luchtje of verzorgingsproduct van je secretaresse? Je scoort geheid punten als je deze aanschaft bij ICI PARIS XL

 

Tijdschriften

Verdient jouw secretaresse het om even te ontspannen met een kopje thee en een tijdschrift? Of ze nu van mode, sport, tuinieren of koken houdt, er is altijd een passend tijdschriftabonnement te vinden. Bij 123tijdschrift.nl vind je de beste deals als het gaat om vrouwenbladen, opiniebladen en hobbybladen. Denk bijvoorbeeld aan VIVA, VTwonen, Privé of Libelle.

Cadeaubon

Ken je jouw secretaresse nog niet zo goed of heb je na al deze ideeën toch nog geen inspiratie? Geef jouw secretaresse dan een cadeaubon. Geef bijvoorbeeld een Bongo bon voor een heerlijk diner of weekend weg. Weet je zijn of haar favoriete winkel? Misschien stoppen zij de cadeaubon wel in een mooie verpakking.

 

Gouden tip van Goedkoop.nl

Wil je nog meer ideeën om cadeau te geven voor een voordelige prijs? Bekijk dan snel onze categoriepagina ‘cadeaus’. Hier staan alle aanbiedingen en kortingscodes over cadeaus voor je op een rij.

Ga naar cadeaus
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Weet jij al waar je jouw secretaresse mee verrast? Wij zijn benieuwd!   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel