BTCDirect kortingscodes 2018

BTCDirect kortingscodes 2018

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
  • TIP!
    Bij BTCDirect korting bij aankoop vanaf €25.000
    Verlopen op 7 aug 2018
  • €10
    Bitcoin kopen bij BTCDirect vanaf €10
    Verlopen op 7 aug 2018
3.3
71 stemmen
5 27 
4 20 
3 4 
2 3 
1 1 
Hoeveel sterren geef jij BTCDirect?
Laatste update: 12 december 2018

BTCDirect
Crypto hoort nu helemaal bij deze tijd. Nieuws zonder een artikel over Bitcoin of cryptovaluta is moeilijk te vinden. Crypto is zoals veel mensen weten een digitale variant van de euro. Ook in Nederland stijgt Bitcoin in populariteit. De reden hiervoor is de hard stijgende/dalende koers van bitcoins. Dit geeft mogelijkheden op grote winsten. Wil jij ook bitcoins kopen of een andere cryptocurrency, zoals bijvoorbeeld Ethereum of Litecoin aanschaffen? Dat kan heel eenvoudig bij BTCDirect.eu.

Handelen in cryptocurrency
BTCDirect is een Nederlandse website waarop je kan in handelen in verschillende cryptocurrency of digitale munten. Je kiest de munt waarin je wilt investeren en betaalt simpelweg met iDeal, Bancontact, Bankoverschrijving, Visa of Mastercard. Daarna kan je je cryptogeld hier ook heel gemakkelijk weer verkopen, bijvoorbeeld als je een mooie winst hebt gemaakt. Bitcoin naar euro omzetten is daarmee supermakkelijk. Let wel op dat de Bitcoin koers bij verkopen altijd iets lager is dan bij Bitcoin kopen.
Je hoeft dus niet allerlei exchanges af te struinen, maar je kan hier gemakkelijk handelen. Een beetje financieel inzicht is natuurlijk wel nodig, maar in principe is BTCDirect zeer gemakkelijk om op instapniveau te beginnen met investeren in cryptocurrency. Daarnaast kan je op deze pagina  wellicht een mooie BTCDirect korting scoren, waardoor je direct winst maakt!

Blockchain wallet
Je cryptocurrency bewaar je in een zogeheten wallet. Dit is in principe een soort digitale, beveiligde portemonnee, die voorzien is van een unieke code. Deze code gebruik je wanneer je munten wilt storten in je portemonnee of juist je munten wil verkopen. Het is belangrijk deze vooraf te installeren op je computer, tablet of telefoon of deze online aan te maken bij een daarvoor bestemde wallet. Als je je aangekochte cryptomunten namelijk niet naar een geschikte wallet overmaakt, ben je ze kwijt. Voor Bitcoin heb je dus een aparte Bitcoin wallet nodig en voor Ethereum dan weer een Ethereum wallet. Let hier dus goed op! 

Goedkoop Bitcoin kopen
Cryptocurrency kopen is bij BTCDirect zeer eenvoudig en ook nog eens voordelig. Het is daarnaast gratis, BTCDirect heeft enkel een verschil in koop- en verkoopprijs. Met dit prijsverschil kunnen ze de website onderhouden en het aanbod uitbreiden.
Korting op je cryptocurrency? Houd dan Goedkoop.nl in de gaten. Hier plaatsen we een BTCDirect korting voor je als die beschikbaar is. Hiermee koop je dus aan een nog voordeligere prijs.

Transparantie en gebruiksvriendelijkheid
BTCDirect is volledig transparent over de manier waarop het bedrijf handelt. Bewijs hiervan is de f.a.q die dan ook eenvoudig te vinden is op de website. Ook is BTCDirect een van de websites die het kopen van bitcoins het gemakkelijkst maakt.

Verificatie en eigen risico
Bitcoins kopen en verkopen kan via BTCDirect altijd. Je hoeft slechts een aantal eenvoudige stappen te doorlopen zodat er een wallet beschikbaar is en je aangemeld bent bij de website. Investeren in cryptocurrency is daarnaast op eigen risico. Niemand kan je beloven dat de munten waarin jij investeert zullen stijgen in prijs. Investeer dus nooit meer dan je je kan veroorloven.

Om de kans te vergroten op winst in je investeringen is het verstandig om al het bitcoin nieuws te volgen en de bitcoin koers in de gaten te houden, zodat je snel kan reageren op koersveranderingen.

Wat vind jij van BTCDirect?