Vakantie / Reizen Leestijd: 2 minuten
De KLM Flight Bundle is dé strippenkaart voor goedkoop vliegen. Wij lichten alvast een tipje van de sluier op. Lees je mee? Lees het artikel

Vanaf oktober ’17 voordelig vliegen met KLM Flight Bundle!

Leestijd: 2 minuten

Een reisje naar Barcelona, een tripje naar Londen of een weekendje Boedapest… Krijg jij nooit genoeg van reizen? Lees dan zeker even verder, want in oktober lanceert KLM iets nieuws waar iedere reisliefhebber blij van wordt. Met de ‘KLM Flight Bundle’ maak je tot dertig vluchten binnen Europa. Goede reden om veel op reis te gaan en ook nog eens heel wat centen te besparen!

 

KLM Flight Bundle

KLM strippenkaart

Mis je ‘m stiekem ook, die papieren strippenkaart van het openbaar vervoer? Niet getreurd, want de strippenkaart is nu terug van weggeweest. Dit keer voor het vliegtuig! De bundel die KLM introduceert is goed voor 3 tot maximaal 30 Europese vluchten. Vanaf oktober kun je hem kopen bij KLM.

Volgends KLM-directeur Harm Kreulen is er in de afgelopen jaren heel wat vraag geweest naar een dergelijk product. Het is bedoeld voor iedereen die graag Europa ontdekt of vaak naar dezelfde bestemming vliegt. KLM hoopt met de strippenkaart hun low-budget concurrenten bij te blijven qua prijs.

Besparen op je vluchten

Door gebruik te maken van de KLM Flight Bundle bespaar je heel wat op je vliegtickets. Je betaalt namelijk een vaste en lagere prijs. Hoeveel je precies kwijt bent aan de strippenkaart is afhankelijk van je wensen en varieert van €1.000 tot €3.000.

KLM Flight Bundle

Ga je bijvoorbeeld vaak naar dezelfde bestemming en boek je minimaal negentig dagen van tevoren? Dan is de prijs van de bundel het voordeligst. Perfect voor iedereen die ergens in Europa een vakantiehuis heeft.

Maar ook de liefhebbers van last minute vakanties naar diverse bestemmingen profiteren van de strippenkaart. Zij betalen weliswaar iets meer voor de vliegtickets dan degenen met een vaste bestemming, maar genieten nog steeds andere voordelen.

De voordelen

Naast het scherpe tarief is het grote voordeel van de strippenkaart dat je dus maar eenmalig boekingskosten betaalt. Bij het maken van veel vluchten scheelt het besparen van boekingskosten heel wat in de portemonnee. Kun je de prijs voor de KLM Flight Bundle niet in een keer ophoesten? Geen probleem, want betalen kan zowel in één keer als gespreid.

De Flight Bundle is vanaf oktober beschikbaar op de website van KLM. Ook zustermaatschappij Air France gaat gebruikmaken van deze dienst. Blijkt de strippenkaart een succes? Dan vliegen we over een tijdje zelfs per strippenkaart naar de Verenigde Staten, Australië en Afrika!

Is de KLM Flight Bundle iets voor jou? Houd de website van KLM in de gaten en schaf de bundel vanaf oktober 2017 aan!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Ga jij de KLM Flight Bundle aanschaffen?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel