Vrije Tijd / Ontspanning Leestijd: 3 minuten
Dierendag komt eraan en dat moet zeker gevierd worden! Gratis goodiebags, de leukste dierendag uitjes en grappigste dierenmomenten bundelt Goedkoop.nl voor jou in dit artikel! Lees snel door en kom erachter wat voor dierenpret er op de loer ligt! Lees het artikel

4 Oktober dierendag: zo wordt het écht een beestenboel!

Leestijd: 3 minuten

Voordat we je laten zien waar je gratis goodiebags op kunt halen en waar je meedoet aan beestachtig leuke workshops, vertellen we je eerst graag nog in het kort waar het fenomeen dierendag nou eigenlijk vandaan komt.

Dierendag is ontstaan dankzij Sint Franciscus van Assisi. Deze goede man spendeerde zijn hele leven in het teken van het beter maken van het leven van zwervers, arme mensen, dieren en planten. Het was zijn eigen feestdag, maar dan in het teken van waar zijn hart lag, bij de dieren! Jaren later is er, op voorstel van Ilse Winter, besloten om dit concept overal te introduceren. Vier oktober 1930 was de eerste echte dierendag, en sindsdien wordt dierendag nog steeds elk jaar gevierd!

Nu dat je een echte dierendagkenner bent geworden, verdien je wat leuks!

hond

Gratis goodiebag

Wie houdt er nou niet van een gratis tas vol met leuke spulletjes? Pets Place trakteert jouw pluizenbol nu op een goed gevulde goodiebag. Bezoek de winkel op zaterdag 29 september en ontvang een gratis verwenpakket bij een aankoop van minimaal 10 euro (voor de eerste 100 bezoekers). Dus heb je nog kattenzand of hondenbrokken nodig? Wacht daar dan eventjes mee tot 29 september! Kan je niet wachten? Koop je artikelen online met veel voordeel bij bijvoorbeeld Pets Place. Er zijn tassen voor zowel honden, katten, knaagdieren én vogels aanwezig. 

Naast Pets Place heeft ook Intratuin een superleuke goodiebag voor je samengesteld! Je krijgt deze GRATIS goodiebag als je iets koopt voor je huisdier. 

kat

Dierendag uitjes

Grijp je net naast een tas, niet getreurd, want in verschillende winkels organiseren ze ook leuke activiteiten. Wat kun je dan zoal doen? Wij zetten hier alvast enkele activiteiten voor je op een rij:

  1. Bij diverse Pets Place winkels kun je op 29 september van alles doen. Zo kun je bijvoorbeeld gratis de nageltjes van je konijn laten knippen en koop je op 4 oktober zelf iets in de winkel, dan maak je als VIP-Club lid kans op 1 minuut gratis winkelen! De moeite waard dus om deze zaterdag of op dierendag een Pets Place winkel aan te doen.
  2. Intratuin maakt van de winkel een heuse beestenboel! Je huisdier is meer dan welkom en een professionele dierenfotograaf maakt een mooi kiekje van jouw dierenvriend.
  3. Samen op de foto of lekker cupcakes en maskers maken... Tijdens het Intratuin dierenevenement kunnen de kids zich voor €2,50 opgeven voor deze beestachtige workshops.

 

Gouden tip van Goedkoop.nl

Verwen jouw viervoeter met de leukste producten van Zooplus! Ontdek de laatste Zooplus acties en aanbiedingen hier!

Zooplus korting!

Beestachtige kortingen

hondmetkind

Er is geen beter moment om je kleine vriendje te verwennen dan op dierendag! Dit is echt dé dag om wat lekkers voor hem te halen, flink te knuffelen en… misschien ook wel te trakteren op een nieuw speeltje?
Bol.com heeft echt megaleuke dierendagdeals om jullie dag compleet te maken! Naast kortingen op producten zoals Whiskas kattenvoer heeft Bol.com ook diverse speelgoedpakketten samengesteld.

Geniet van dierendag!

1 Reactie
  1. Eva Misty en kiki Eva Misty en kiki

    wij hebben net een verwaarloosde kat geadopteerd en geven haar dus de liefde die nodig is en natuurlijk wat extraś en onze hond misty krijgt een lekker hondensnoepje extra {kiki ook hoor} veel knuffels en alles wat er bij komt kijken en een nieuw speeltje we hopen hun zo heel veel plezier te doen

Reageer ook op dit artikel