Ilona
Vrije Tijd / Ontspanning Leestijd: 3 minuten
Dierendag komt eraan en dat moet zeker gevierd worden! Gratis goodiebags, de leukste dierendag uitjes en grappigste dierenmomenten bundelt Goedkoop.nl voor jou in dit artikel! Lees snel door en kom erachter wat voor dierenpret er op de loer ligt! Lees het artikel

4 Oktober dierendag: zo wordt het écht een beestenboel!

Leestijd: 3 minuten

Voordat we je laten zien waar je gratis goodiebags op kunt halen en waar je meedoet aan beestachtig leuke workshops, vertellen we je eerst graag nog in het kort waar het fenomeen dierendag nou eigenlijk vandaan komt.

Dierendag is ontstaan dankzij Sint Franciscus van Assisi. Deze goede man spendeerde zijn hele leven in het teken van het beter maken van het leven van zwervers, arme mensen, dieren en planten. Het was zijn eigen feestdag, maar dan in het teken van waar zijn hart lag, bij de dieren! Jaren later is er, op voorstel van Ilse Winter, besloten om dit concept overal te introduceren. Vier oktober 1930 was de eerste echte dierendag, en sindsdien wordt dierendag nog steeds elk jaar gevierd!

Nu dat je een echte dierendagkenner bent geworden, verdien je wat leuks!
 

hond

Gratis goodiebag

Wie houdt er nou niet van een gratis tas vol met leuke spulletjes? Pets Place trakteert jouw pluizenbol nu op een verrassend, goed gevulde goodiebag. Bezoek de winkel op 30 september en ontvang een gratis verwenpakket bij een aankoop van minimaal 5 euro. Dus heb je nog kattenzand of hondenbrokken nodig? Wacht daar dan eventjes mee tot 30 september! Kan je niet wachten? Koop je artikelen online met veel voordeel bij bijvoorbeeld Pets Place. Er zijn tassen voor zowel honden, katten, knaagdieren én vogels aanwezig. 

Naast Pets Place heeft ook Groenrijk Tilburg een superleuke goodiebag voor je samengesteld! Naast dit leuke pakketje ontvangt jouw hond nu ook een gratis ‘Dogwash’! Zo is jouw viervoeter helemaal fris en fruitig, klaar voor de herfst! Ook dit evenement vindt plaats op 30 september… je zult dus wel even moeten kiezen.

kat

Dierendag uitjes

 

Bij Intratuin wordt dierendag ook op zaterdag 30 september gevierd. Zo heb je in Intratuin Barneveld verschillende leuke workshops; van cupcakes bakken tot veldboeketten schikken. Beleef je dosis dierenpret dus in de Intratuin! Hier alvast een  lijstje met Intratuin-activiteiten:

 

  1. Intratuin Barneveld maakt van de winkel een heuse beestenboel! Je huisdier is meer dan welkom en een  professionele dierenfotograaf maakt een mooi kiekje van jouw dierenvriend.
  2. Intratuin Halsteren biedt jouw huisdier een gratis gezondheidscheck, een grappige foto en een behandeling in de mini-trimsalon. En niet te vergeten, een gave politiehonden demonstratie!
  3. Intratuin Nuenen laat jouw trouwe vriendje genieten van een lekker dierendagontbijt. Ga na het smullen samen op de foto en verwen jezelf ook op iets lekkers… Je bent immers het trotse baasje!

Bezoek ook één van de andere Intratuins bij jou in de buurt voor leuke activiteiten.
Je vindt Intratuin onder andere in Veghel, Malden, Elst, Duiven , Arnhem en Breda.

Gouden tip van Goedkoop.nl

Verwen jouw viervoeter met de leukste producten van Zooplus! Ontdek de laatste Zooplus acties en aanbiedingen hier!

Zooplus aanbiedingen

Beestachtige kortingen

hondmetkind

Er is geen beter moment om je kleine vriendje te verwennen dan op dierendag! Dit is echt dé dag om wat lekkers voor hem te halen, flink te knuffelen en… misschien ook wel te trakteren op een nieuw speeltje?
Bol.com heeft echt megaleuke dierendagdeals om jullie dag compleet te maken! Naast kortingen op producten zoals Whiskas kattenvoer heeft Bol.com ook diverse speelgoedpakketten samengesteld.

Geniet van dierendag!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Hoe ga jij je huisdier verrassen?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel