Dagje uit

Eropuit met voordeel

Bespaartips

Meest recent

 • GRATIS
  Bezoek Aviodrome evenementen GRATIS met museumjaarkaart
  Geldig tot 15 feb 2019
 • €49
  Boek via Aviodrome een rondvlucht al v.a. €49 p.p.!
  Geldig tot 15 feb 2019
 • GRATIS
  Kinderen t/m 2 jaar gratis naar Aviodrome!
  Geldig tot 15 feb 2019
 • TIP
  Bespaar 37,50 met Thermae 2000 abonnement
  Geldig tot 19 okt 2018
 • BIED
  Dagje dierentuin of pretpark al vanaf €6 via VakantieVeilingen.nl
  Geldig tot 30 okt 2018
 • -€6
  Exclusieve Plopsa kortingscode: -€6 op tickets
  Geldig tot 7 jan 2019
 • -5%
  5% extra korting op je Efteling tickets met kortingscode
  Geldig tot 1 jan 2019
 • GRATIS
  Kinderen t/m 3 jaar gratis entree bij Slagharen
  Geldig tot 3 okt 2018
 • TIP
  Bestel online een voordelig Slagharen abonnement: al vanaf €31,50
  Geldig tot 3 okt 2018
 • -€10
  €10 korting op een Plopsa-FunCard door kortingscode
  Geldig tot 7 jan 2019

Na een drukke periode heb je nu dan toch eindelijk weekend, vakantie of gewoon één of twee dagen vrij. Heerlijk, en zonde om deze vrije tijd thuis te spenderen. Tijd om snel wat spullen bij elkaar te rapen en eropuit te trekken. Het leukste dagje weg begint hier op Goedkoop.nl. Hier beloven we niet alleen pleziergarantie, maar we geven je ook bergen voordeel en de nodige inspiratie mee.

Een dagje uit, iedereen vult het weer op een andere manier in. Een dagje weg met vriendin of vriend, een familieuitstapje, een teamuitje of bedrijfsuitje… De activiteiten zullen verschillen, maar één ding is zeker, plezier staat voorop. Wat is jouw ideale dagje weg? Nederland heeft meer dan voldoende te bieden op het gebied van leuke uitjes. Aapjes kijken in de dierentuin, lekker spetteren in een subtropisch waterparadijs, indoor skiën, een bloementuin bezoeken, een wilde rit in de achtbaan, met de kids naar de speeltuin, ontspannen in de sauna… Leuke uitjes, Nederland blinkt er in uit.

Leuke dingen doen wordt natuurlijk nog mooier wanneer het goedkoper kan. De tickets voor pretparken in Nederland kunnen wat prijzig zijn, en ook de entree voor een dierenpark is een flinke hap uit je budget. Gelukkig kun je op verschillende manier besparen op deze en vele andere uitstapjes. Zo kun je via aanbieders zoals VakantieVeilingen, ActievandeDag en Groupon flink wat korting meepikken op je dagje weg. En Goedkoop.nl zou Goedkoop.nl niet zijn als wij ook niet het nodige voordeel voor je klaarzetten. Op deze pagina vind je regelmatig interessante korting voor onder andere:

- De Efteling
- Slagharen
- Keukenhof
- De Beekse Bergen
- Thermae 2000

Naast flink wat korting, doe je hier ook de nodige inspiratie op. Wat te doen op een regenachtige dag? Hoe bespaar je op saunabezoekjes? Of welke uitstapjes zijn bijna gratis? Check alle kortingen en tips hier op Goedkoop.nl en maak er een geweldige tijd van!