Elektronica / Multimedia Leestijd: 4 minuten
Krijg jij geen genoeg van gamen op de PlayStation? Speel je graag online tegen je vrienden of tegen spelers over de hele wereld? Lees dan in dit artikel over de nieuwste games, de voordelen van een PlayStation Plus abonnement en het gemak van een PSN Card. Lees het artikel

Game on... De beste PS4 games en voordelen van PSN Plus!

Leestijd: 4 minuten

De PlayStation, al jaren zijn we er gek op. Van racespellen tot vechtgames of een ontspannen potje FIFA… Het kan allemaal! Nu het koudere weer aanbreekt is het tijd om eens in te zoomen op de mogelijkheden van de PlayStation. Hoe kom je zo snel en gemakkelijk mogelijk aan de nieuwste spellen? Hoe speel je multiplayer games en wat zijn de voordelen van een PlayStation Plus abonnement? We zetten het voor je op een rijtje, game on!

De Playstation, nóg steeds een topconsole!

De PlayStation, afgekort PS, werd eind december 1994 geïntroduceerd door Sony. De eerste spelcomputer is ondertussen opgevolgd door de PlayStation 2, 3 & 4. Deze laatste versie, de PlayStation 4, heeft een strakker design dan zijn voorgangers. Bovendien kunnen bezitters van de PS4 hun smartphone in een tweede gamescherm veranderen. Zo is de game-ervaring nóg completer.

playstation 4

Nog wat inspiratie nodig voor een nieuwe PS4 game… Wat dacht je van deze toppers?

  • FIFA 19: Het is nog 2018, maar de nieuwste versie van dit immens populaire spel is nu al te koop!
  • Call of Duty: Black Ops 4: Velen kennen de Call of Duty al. Fan? Dan mag je deze laatste versie die sinds deze maand uit is echt niet missen.
  • Horizon Zero Dawn: Op zoek naar een grafisch meesterwerk? Het verhaal, de gameplay en muziek zijn in dit avonturenspel op en top in orde.
  • Grand Theft Auto 5: Lekker racen, dat is wat je in dit spel doet. Speel ook online voor eindeloos vermaak.

Van deze topgames komen regelmatig nieuwe releases uit, zo verschijnt er bijvoorbeeld jaarlijks een nieuwe FIFA. Houd dit dus zeker in de gaten bij de aanschaf van je nieuwe games.

Online gamen met PlayStation Plus

Natuurlijk houdt het lijstje games bij bovenstaande toppers niet op. Vechtgames, avonturengames, race- en sportgames, het aanbod is eindeloos! Je kunt natuurlijk een disk kopen, die je vervolgens afspeelt op je PS4. Er zijn echter meer mogelijkheden die misschien wel gemakkelijker en waardevoller zijn!

Wil je online multiplayer games spelen? Ga dan voor een PlayStation Plus abonnement. Je kiest bijvoorbeeld voor een abonnement van 3 of 12 maanden. Hiermee speel je tegen al je vrienden of neem je het op tegen gamers over de hele wereld!

Een PSN Plus abonnement bestellen? Momenteel, oktober 2018, kost een jaarabonnement €59,99. Voor €24,99 geniet je drie maanden van een abonnement. Het gemakkelijke is dat je dit gewoon online bestelt en betaalt, via PayPal óf iDeal. Via e-mail krijg je een code waarmee je je abonnement direct activeert op je PS4 of via de PlayStation Store. Erg gemakkelijk dus!

playstation plus

Andere PSN Plus voordelen – gratis games

 

Een PSN Plus abonnement heeft nog veel meer voordelen. Je krijgt namelijk ook exclusieve kortingen en kunt maandelijks ook nog eens verschillende gratis games downloaden.

Check maandelijks in de PlayStation store welke gratis games er voor jou in de wachtrij staan. Verwacht diverse avonturen-, vecht-, race- & sportgames. Rond themadagen ontdek je vaak toepasselijke games. Wat dacht je van ‘Friday the 13th: The Game’, een horrorgame die perfect aansluit bij Halloween. Kijk zelf even welke games aansluiten bij jouw wensen, aangezien het gratis bij je abonnement zit, is het altijd het proberen waard.

De gratis games kun je zolang je lidmaatschap loopt helemaal gratis gebruiken!

playstation tegoed

Gemakkelijk betaalde games aanschaffen


Een PSN Card is een tegoed voor de PlayStation Store. Koop online een kaart, bijvoorbeeld via StartSelect, want hier kan het gewoon met iDeal. Je kiest zelf de hoogte van je tegoed en krijgt na betaling direct een code per e-mail bezorgd. Deze voer je in de PlayStation Store in… Nu shop je naar hartenlust al je favoriete games.Heb je een betaalde game op het oog? Begrijpelijk, want aan de toppers onder de PS4 games hangt toch vaak een prijskaartje. Hoe schaf je die nieuwste game nu het gemakkelijkst aan? Dit doe je met je PlayStation Portemonnee. Deze kun je opwaarderen met je creditcard. Nóg gemakkelijker is het om een PlayStation Network Card (PSN Card) aan te schaffen.

We wensen je alvast veel speelplezier!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Wat is jouw favoriete game op de PS4?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel