Elektronica / Telecom Leestijd: 3 minuten
De iPhone 8 een pareltje? Zeker, maar wel een met een prijskaartje. Wij verklappen je graag wat tips om tot honderden euro's te besparen op deze strakke iPhone. Lees maar mee! Lees het artikel

De iPhone 8 nu heel voordelig aanschaffen? Het kan… Refurbished!

Leestijd: 3 minuten

Toen de iPhone 8 eind 2017 op de markt kwam, was het een musthave voor alle Apple-liefhebbers. Nu, ruim een half jaar later, heeft het pareltje nog steeds zijn waarde niet verloren. De smartphone is uitgerust met minimaal 64GB geheugen, een 12 megapixel camera, een tweede camera met 7 megapixel én een batterij met lange levensduur. Wil je nu nog een iPhone 8 voordelig scoren? Met de juiste tips gaat dat zeker lukken...

De prijzen van iPhones

Iedereen die ooit naar de prijzen van iPhones heeft gekeken, weet dat er voor deze kwalitatieve telefoons in de buidel getast moet worden, zeker als de nieuwste versie net op de markt is. Maar voor wie geduld heeft, zal de prijs een stuk lager liggen. Hoe dat kan? Na de ‘eerste verkoopronde’ komen er heel wat refurbished modellen op de markt. En aangezien de iPhone 8 ondertussen deze eerste piek in verkoop al heeft gehad, is dit hét moment voor jou om te pieken qua prijs!

Ga voor de iPhone 8 Space Grey, Silver of Gold… Je nieuwe telefoon is niet alleen van binnen heel sterk, maar heeft ook een prachtig, strak design.

 

Wat is refurbished?

We gaven al eerder tips om te besparen op elektronica door refurbished apparaten te kopen, maar wat is refurbished ook alweer? Een refurbished product is door een bepaalde reden retour gestuurd, bijvoorbeeld bij een technisch defect, een inruil wanneer men een nieuwe telefoon wilde of een overschatte voorraad bij een aanbieder.

Refurbished modellen worden altijd 100% gecontroleerd en komen alleen op de markt wanneer het toestel optimaal werkt. Je hebt er gewoon garantie op. Het verschil met andere toestellen? De prijs! Die ligt altijd vele malen lager dan bij de aanschaf van een nieuwe iPhone!

Waarom een refurbished iPhone 8 kopen?

Wil je graag een iPhone 8 kopen met korting? De keuze voor een refurbished iPhone 8 is dan zo gemaakt, want het levert je tot honderden euro’s voordeel op.

refurbished iphone

Eén van de meest bekende aanbieders van refurbished iPhones is Forza Refurbished. Hier geniet je van heel wat voordelen, zoals 2 jaar garantie (ook op de accu), geen BKR-registratie en gratis nieuwe iPhone 8 accessoires meegeleverd. Kortom, door de garantie loop je geen risico, terwijl je toch profiteert van flinke korting.

Extra tip om korting te pakken

Van nog meer voordeel genieten? Verkoop dan je oude smartphone direct terug bij aanschaf van je nieuwe telefoon. De kwaliteit van je ingeleverde toestel wordt gekeurd en op basis daarvan krijg je een korting op je nieuwe iPhone 8. Met jouw oude telefoon maak je overigens ook weer anderen blij, want ook de meeste oude modellen worden weer in een nieuw jasje gehesen.

Zo, door deze tips bespaar je al snel €160 op je nieuwe toestel en met het inleveren van je oude toestel zelfs nog meer. Ga jij de iPhone 8 kopen? Dan alvast veel plezier en gemak gewenst met je nieuwe aankoop!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Ga jij de iPhone 8 aanschaffen?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel