Allianz Global Assistance kortingscodes 2023

Allianz Global Assistance kortingscodes 2023

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • €1,54
  Allianz Global Assistance Doorlopende reisverzekering al vanaf €1,54 p/m
 • €29,95
  Pechhulp verzekering al v.a. €29,95 p/j bij Allianz
 • €20,62
  Al v.a. €20,62 een Globetrotter verzekering bij Allianz Global Assistance
 • €1,40
  Korlopende Reisverzekering al v.a. €1,40 p/d bij Allianz
 • TOPDEAL
  Zoek hier bij Allianz Global Assistance de juiste verzekering
1.6
99 stemmen
5 18 
4 14 
3 1 
2 2 
1 2 
Hoeveel sterren geef jij Allianz Global Assistance?

Wie kent verzekeraar Allianz niet? De Allianz Group is één van de grootste verzekeraars ter wereld die onder andere levens-, schade- en ziekteverzekeringen aanbiedt. Om je een idee te geven: het bedrijf is niet alleen actief in Nederland, maar heeft vestigingen in vijf continenten, in 34 landen en er werken in totaal ruim 16.000 werknemers. Zo word je dus ook als je in het buitenland bent, altijd in je eigen taal te woord gestaan als je belt met je verzekeringsmaatschappij! Het bedrijf is dag en nacht bereikbaar en kent ook en eigen Allianz Global Assistance pechhulp service. Behalve het aanbieden van verzekeringen, doet Allianz ook aan vermogensbeheer. Wil je meer weten over Allianz? Lees dan snel hieronder verder.

Allianz in het algemeen
De Allianz Group is al in 1890 opgericht in Berlijn en daar heeft het bedrijf ook tot 1949 gezeten. Al snel opende het bedrijf een extra kantoor in Londen, maar pas na de Tweede Wereldoorlog werden er nog meer kantoren geopend, onder andere in Parijs, Nederland, Spanje, Brazilië en in de Verenigde Staten. Allianz Global Assistance valt direct onder de internationale Allianz Group. Via de website www.allianz-assistance.nl kun je veel informatie vinden over de verschillende verzekeringsproducten van Allianz. Op basis van jouw persoonlijke situatie, kun je meteen een verzekeringsadvies krijgen en indien gewenst kun je er meteen een verzekering afsluiten. Je kunt op Allianz-assistance.nl ook terecht voor onder meer het melden van schades, het wijzigen van je gegevens en voor een overzicht van de voorwaarden van Allianz-verzekeringen. De Nederlandse vestiging van Allianz Global Assistance bevindt zich in Amsterdam en er werken meer dan 300 medewerkers.

De producten van Allianz
Allianz Global Assistance heeft veel verschillende verzekeringen te bieden. Of je nu in je eentje een wereldreis wil maken, of af en toe met je hele gezin op vakantie gaat, voor elk soort reiziger heeft Allianz-assistance.nl een passende verzekering te bieden. De meeste gebruikers zijn erg tevreden over Allianz, zoals in veel online Allianz reviews te lezen valt. Ben je benieuwd naar het aanbod van Allianz Assistance? Hieronder vind je een overzicht van de verzekeringen van Global Allianz Assistance:

 • Fietsverzekering
 • Allianz Globetrotter verzekering
 • Doorlopende reisverzekeringen
 • Allianz Global Assistance reisverzekering
 • kortlopende reisverzekering Allianz Global Assistance
 • kortlopende annuleringsverzekering Allianz Global Assistance
 • Eigen Risico Verzekering autoverhuur
 • Groepsreisverzekering
 • Schoolreisverzekering

Behalve reisverzekeringen, zijn er ook de Allianz auto-, rechtsbijstand- en ongevallenverzekeringen. Ook kent Allianz healthcare een internationale ziektekostenverzekering. Allianz biedt hierbij verschillende soorten medische dekkingen, zoals een collectieve verzekering voor bedrijven of een gezinspolis, bijvoorbeeld.

Besparen op Allianz verzekeringen
Zou je graag in zee willen gaan met Allianz? En wil je besparen op je verzekeringen? Hou dan zeker dit overzicht op Goedkoop.nl in de gaten. Hier staan namelijk alle Allianz Global Assistance verzekering met de daarbij behorende voordelen overzichtelijk voor je op een rijtje. Check dit overzicht en je bent verzekerd van de beste prijs voor welke Allianz verzekering dan ook.

Wat vind jij van Allianz Global Assistance?