Mastercard kortingscodes 2023

Mastercard kortingscodes 2023

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • €25
  Mastercard nu tijdelijk 1e jaar gratis + €25 cadeau
 • TOPDEAL
  Mastercard Gold: al je aankopen 365 dagen verzekerd!
 • TIP!
  Mastercard Black: inclusief doorlopende reisverzekering!
 • TOPDEAL
  Veilig online betalen; vraag hier je Mastercard aan!
 • TOPDEAL!
  Maandelijks extra voordeel met je Mastercard!
1.5
104 stemmen
5 18 
4 12 
3 4 
2 3 
1 0 
Hoeveel sterren geef jij Mastercard?

Altijd en overal veilig betalen. Het kan met een Mastercard creditcard. Ervaar zelf hoe fijn het is om te profiteren van de zekerheid en betrouwbaarheid van een creditcard. Al je betalingen zijn verzekerd en gemakkelijk geregeld met Mastercard. Voordelen van een creditcard? Betalingen zijn gemakkelijk, snel en veilig geregeld, zowel in binnen- en buitenland. Een Mastercard aanvragen is zo geregeld via www.yourmastercard.nl.

Veilig op reis met Mastercard
Betalen met een Mastercard biedt allerlei voordelen. Zo zijn vrijwel alle aankopen voor een periode van 180 dagen verzekerd. Je weet zeker dat de betaling veilig verloopt en bij eventuele fouten krijg je het geld gewoon weer terug. Dit is vooral ideaal bij het boeken van een vakantie. Reizen boek je het veiligst met een creditcard. Online betalingen kunnen nog weleens mis gaan.

Wie zijn reis betaalt met een Mastercard weet zeker dat alles goed zit. Je profiteert gratis van een Aanvullende Reisverzekering. Je krijgt hiermee te allen tijde recht op hulp bij het terugkeren en eventuele medicijnen tijdens de reis. Veilig een vakantie boeken? Je doet het met een Mastercard.

Voor iedereen de juiste kaart
Bij Mastercard heb je de keuze uit verschillende soorten ICS creditcards. Voor iedereen is er de juiste creditcard te vinden. Alle Mastercards hebben een uitgebreide reis- en aankoopverzekering. De maandelijkse prijzen van de kaarten verschillen, net als het bestedingslimiet en het aantal dagen verzekering dat je ontvangt na betaling met de kaart. Alle Mastercard ICS cards zijn gratis aan te vragen via www.yourmastercard.nl.

Soorten Mastercards

 • Mastercard Classic: deze klassieker is het eerste jaar helemaal gratis. Na het eerste jaar bedragen de jaarlijkse kosten €20. Je krijgt bij de Mastercard Classic een bestedingslimiet van €2.500. Al je aankopen zijn gedurende een periode van 180 dagen verzekerd.
 • Mastercard Gold: de jaarlijkse kosten van deze creditcard zijn €32,50. Je profiteert van €5.000 bestedingslimiet en een extra lange aankoopverzekering van maar liefst 365 dagen.
 • Mastercard Black: wie over extra bestedingslimiet wil beschikken kan het beste kiezen voor deze Mastercard. De jaarlijkse kosten zijn wat hoger, namelijk €204. Echter kun je met de Mastercard Black tot maximaal €25.000 besteden en zijn al je aankopen tevens 365 dagen lang verzekerd.
 • Mastercard prepaid: deze prepaid creditcard is geschikt voor iedereen. Je kiest zelf hoeveel je erop stort en wanneer je het bedrag gebruikt. Je profiteert van dezelfde aankoopverzekering als bij de andere Mastercards, maar geniet daarnaast van optimale flexibiliteit.

Online overzicht
Met de Mastercard app heb je altijd inzicht in je uitgaven. Je ontvangt iedere maand van ICS een overzicht met al je transacties van die maand. In je Mastercard online rekeningoverzicht zie je in één oogopslag alles dat je afgerekend hebt met je Mastercard. Inloggen kan via Yourmastercard.nl of via de ICS app.

Ook een creditcard aanvragen? Via Yourmastercard.nl vind je meer informatie over de voordelen van een kaart en de verschillen tussen de soorten Mastercards. Voortaan altijd veilig betalen? Binnen enkele muisklikken heb je jouw Mastercard aangevraagd.

 

Wat vind jij van Mastercard?