Petplan kortingscodes 2024

Petplan kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • TOPDEAL!
  Bij Petplan tot 80% vergoed!
 • TOPDEAL
  Petplan dierenverzekeringen: online declareren/binnen 10 dagen uitgekeerd!
 • TOPDEAL
  Vrije dierenartskeuze met Petplan huisdierenverzekering
1.2
120 stemmen
5 15 
4 13 
3 5 
2 2 
1 2 
Hoeveel sterren geef jij Petplan?

Als dierenliefhebber hou je natuurlijk zielsveel van je huisdier. Het laatste dat je wilt, is dat hem of haar iets overkomt. Het onverwachts ziek worden van jouw hond of kat is iets waar je liever niet over nadenkt. Toch is het slim om, mocht het noodlot toeslaan, je zaken goed geregeld te hebben. Petplan is de grootste huisdierenverzekering ter wereld. Wereldwijd zijn er ruim 1.500.000 huisdieren verzekerd door middel van een Petplan verzekering. Jij wilt toch ook het beste voor je dier? Wie een Petplan dierenverzekering heeft, weet zeker dat zijn of haar dier de zorg krijgt die het nodig heeft. 

Professionele dierenliefhebbers
Bij Petplan werken professionals met hart voor dieren. De Petplan pakketten zijn samengesteld door dierenartsen en -assistentes die zelf ook huisdieren hebben. Zij hebben dus medische kennis en weten hoe het is om dierenbezitter te zijn. Ze weten waarover ze het hebben en kunnen betrouwbaar advies geven waar je echt iets aan hebt. Naast Petplan kattenverzekeringen zijn er tevens verzekeringen voor konijnen, papegaaien en parkieten. Op zoek naar een betrouwbare hondenverzekering? Petplan heeft ook voor jou de beste verzekering. Honden van alle rassen, leeftijden en achtergronden zijn welkom.

Gemakkelijk en snel online declareren
Petplan is betrouwbaar en levert goede service. Declareren is super makkelijk en kosteloos met een huisdierenverzekering. Petplan biedt de mogelijkheid dit online te doen of via de post. Het snelste is online declareren. Petplan handelt deze declaraties binnen 10 werkdagen af. Je hebt de dierenarts kosten dus snel weer terug op je rekening. Je kunt je declaraties snel en eenvoudig indienen via www.petplan.nl. Het stappenplan wijst je de weg en zorgt dat alles soepel verloopt. Houd je polis- en relatienummer bij de hand en stuur je factuur mee in de bijlagen. Binnen enkele muisklikken is de declaratie ingediend en verstuurd. 

Waarom Petplan?
Petplan is niet voor niets de nummer één huisdierenverzekering van Nederland. Klanten van Petplan beoordelen de dierenzorg en verzekering met een 8.2. De belangrijkste voordelen van Petplan op een rijtje:

 • Makkelijk online declareren via Petplan.nl
 • Petplan vergoedingen worden binnen 10 werkdagen uitgekeerd
 • Vrije dierenartskeuze
 • Uitgebreide keuze in verzekeringspakketten
 • Altijd persoonlijk contact met medewerkers met veel kennis

Verzorgingstips
Met een dier en zorg verzekering van Petplan weet je zeker dat je jouw dier de beste medische zorg kunt geven, ongeacht je financiële situatie. Petplan is jouw partner in dierenverzorging. Omdat de professionals van Petplan net als jij gek zijn op dieren, doen zij hun best alle dieren zo goed mogelijk te laten behandelen. Omdat voorkomen altijd beter is dan genezen, geven zij allerlei goede tips en adviezen voor de verzorging van jouw dier. Op Petplan.nl vind je alles over goede voeding, veel voorkomende ziektes en preventiemaatregelen. Je leest er hoe je jouw dier zo gezond  en gelukkig mogelijk kunt houden. Want het liefst heb je die dierenverzekering van Petplan natuurlijk helemaal niet nodig!

Altijd een geschikte verzekering
Meer informatie of op zoek naar de perfecte verzekering? Kat, hond, papegaai of konijn, ieder huisdier verdient de beste zorg. Bij de wereldwijde marktleider op het gebied van dierenverzekeringen zit je altijd goed. Petplan biedt dekking door heel Europa en is er ook voor dieren met chronische aandoeningen. Kijk snel op www.petplan.nl en stel gemakkelijk jouw ideale pakket samen.

Wat vind jij van Petplan?