Vrije Tijd / Online Leestijd: 4 minuten
Of het nu om een nieuwe hobby gaat of om je werk: een beetje bijscholing is nuttig en leuk. En waar beter, dan lekker thuis op de bank? Ideaal wanneer je een druk leventje hebt. Hoe kies je de beste thuisstudie of cursus voor jou? En waar pik je de meeste korting mee? Wij geven je hier de antwoorden, dus scrol direct verder en leer! Lees het artikel

Thuisstudie of cursus? Zo kies je de beste en voordeligste!

Leestijd: 4 minuten

Het kan zomaar eens gebeuren dat je op de werkvloer wat extra kennis moet vergaren over een nieuwe ontwikkeling. Of wellicht droom je al een tijd van het oppakken van een nieuwe hobby. Wat het ook is, een thuisstudie biedt de ideale oplossing. Leren vanuit het comfort van je eigen huis en in je eigen tijd, hoe fijn is dat? En nog mooier: je kan ook nog eens flink besparen op een cursus! Hoe? Daar kom je maar op een manier achter, snel verder lezen.

online taalcursus

Waarom een thuisstudie?

Wellicht heb je al een opleiding afgerond en zit je niet meer te wachten op eindeloze uren blokken voor tentamens of opdrachten. Geen probleem, want met een thuisstudie bepaal jij wanneer je leert en hoe lang. In de trein op weg naar werk of wanneer de kinderen naar bed zijn. Op veel sites worden allerlei studies aangeboden, van complete bacheloropleidingen tot beroepsgerichte cursussen.

Maar ook als je werk even wilt laten voor wat het is, zijn er genoeg mogelijkheden. Misschien ligt die gitaar of camera stof te vergaren in de kast en wil je dolgraag ermee aan de slag. Reden genoeg om je voor een online cursus in te schrijven die alle ins en outs van fotografie of muziek uitlegt. Perfect om bezig te blijven met wat je leuk vindt en tegelijkertijd steek je er iets van op.

Welke thuisstudie of cursus?

Enkele opleiders die je te binnen schieten zijn wellicht LOI, NCOI, NHA en NTI. En dat is niet zo gek ook, want deze opleiders hebben een breed scala aan erkende opleidingen en cursussen. Een thuisstudie in marketingcommunicatie? LOI heeft hiervoor een grote lijst met thuisstudies. Bij het NTI (Nederlands Taal Instituut) ben je van harte welkom als je Spaans, Frans of zelfs Chinees onder de knie wilt krijgen. NHA blinkt dan, naast hobbycursussen en beroeps- en taalcursussen, weer uit in cursussen rondom het starten van een eigen zaak. In een keer betalen? Dat hoeft bij al deze opleiders zeker niet! Maandelijkse termijnen zijn geen probleem.  

Eindelijk is de knoop doorgehakt; je gaat een eigen zaakje beginnen. Maar hoe pak je het aan en wat komt er allemaal bij kijken? NHA helpt je graag bij het opzetten van je eigen onderneming. Wacht niet langer, bekijk hier het NHA aanbod en maak van jouw eigen bedrijfje een succes!

Online diploma

Hoe kies je nu de beste aanbieder? Het antwoord is heel simpel: vergelijken.

  1. Selecteer eerst alle opleiders die jou gewenste cursus of studie aanbieden.
  2. Dan ga je voor jezelf na welke manier van ‘lesgeven’ je het meeste aanspreekt; krijg je persoonlijke begeleiding van een docent en is er een digitale leeromgeving?
  3. Kijk vervolgens of je een diploma, certificaat of getuigschrift belangrijk vindt en wat de diverse opleiders op dat gebied beloven.
  4. Tenslotte zet je alle prijzen tegenover elkaar.

Doorloop deze stappen en je vindt gegarandeerd de opleider die het beste bij jou past.

Besparen op een cursus, hoe doe je dat?

De hoofdvraag is natuurlijk: hoe bespaar je nu eigenlijk op thuisstudies? NCOI en NTI hebben weliswaar een breed en kwalitatief aanbod, maar toch zijn er andere plekken waar je een goede aanbieding kunt scoren. Wil je bij LOI voor een erkende MBO of HBO-opleiding gaan? Houd dan hun actiepagina in de gaten en wie weet combineer jij de inschrijving met een cadeaubon of een laptop! Bij NHA krijg je zelfs bij elke inschrijving een leuk extraatje, namelijk een 9 inch tablet. Ideaal om je online cursussen op te volbrengen. En nog mooier: slaag je niet voor je examen? Dan krijg je je lesgeld terug.

Gouden tip van Goedkoop.nl

Is thuis studeren wel iets voor jou? En hoe weet je of de gekozen studie of cursus aansluit bij je verwachtingen? Dat weet je nooit helemaal zeker en het is daarom dat je bij NHA opleidingen 15 dagen GRATIS mag testen. Geen reden meer om te twijfelen, gewoon inschrijven!

Schrijf je in!

Extra goedkoop uit met Groupon en VakantieVeilingen

Groupon en VakantieVeilingen: je kent deze sites vast wel. Maar wist je dat je ook hier een goede deal kan scoren als het gaat om online cursussen? Met een keuze uit meer dan 300 thuisstudies pak jij flinke korting op Groupon. Doe bijvoorbeeld een online vaarcursus, begin nu en je bent op tijd voor de zomermaanden. Of pak die flinke korting op een complete cursus projectmanagement.

VakantieVeilingen heeft een kleiner aanbod, maar ook hier valt goede korting te krijgen als je het slim speelt. Met een account kun je eenvoudig bieden op een cursus fotografie, online marketing of zelfs creatief taarten bakken. Doe een goed bod en je hebt zo een leuke cursus in huis.

Je oog laten vallen op een cursus op VakantieVeilingen.nl? Dan is het nu zaak dat je die veiling gaat winnen! Hoe je dat het beste aanpakt, dat lees je in ons artikel ‘Voordelig een online veiling winnen doe je zo!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Heb jij ooit een thuisstudie of cursus gevolgd? Waar deed je dit en is dit je goed gevallen? Deel je ervaring hieronder met ons, wij zijn benieuwd!   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel