Vrije Tijd / Uitstapjes Leestijd: 5 minuten
De regen komt met bakken naar beneden, de wind raast om je oren... Je wilt wat leuks doen met vrienden, maar wat te doen op deze herfstachtige dag? Wil je een keer wat anders dan een filmavond, een middag bowlen of paintballen? Scroll als een gek verder en ontdek hier vier wervelende indoor activiteiten! Lees het artikel

Buiten nat en guur? Deze wervelende activiteiten zorgen voor indoor avontuur!

Leestijd: 5 minuten

De regen klettert naar beneden, de wind suist om je oren…. Wat moet je toch doen op deze herfstachtige, vrije dag? Ben je wel toe aan een leuk dagje weg met vrienden of vriendinnen, maar wil je wel eens wat anders dan een avondje bios, een middag bowlen of een rondje karten? Scroll als een wervelwind verder en ontdek hier 5 verfrissende indoor activiteiten.

Zweven van geluk

Altijd al een keer willen parachutespringen, maar is de angst te groot of is het je gewoonweg te duur? Een prima alternatief is het indoor skydiven. Je vliegt niet naar hele grote hoogte, maar ervaart wel het gevoel van de vrije val. Een unieke belevenis, die je niet mag missen. Je krijgt eerst de nodige uitleg, je wordt in een pak gehesen en vervolgens stap je dan toch echt de windtunnel in. Wat een gevoel, wat een adrenaline. Het zal niet bij één keer blijven!

Waar: bij onder andere Indoor Skydive Roosendaal en City Skydive Utrecht kun je terecht.

Kosten: 2 sessies reserveer je al vanaf €54,50. Een sessie in de windtunnel duurt minimaal 60 seconden. De totale belevenis, dus inclusief instructie, duurt ongeveer 2 uur. Het is mogelijk om meerdere sessies te huren en vaak zijn er voordeelpakketten en aanbiedingen. Check ActievandeDag eens of Groupon en pik het nodige voordeel mee.

IJzingwekkend uitje

Kun je niet wachten tot je weer lekker kunt griezelen tijdens de Halloween Fright Nights van pretpark Walibi? Hou je wel van een enorme portie horror? Wacht niet tot Halloween, maar laat je nu al de stuipen op het lijf jagen in bijvoorbeeld The Amsterdam Dungeon of bij Prison Escape.

The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon neemt je mee terug naar de donkere geschiedenis van Amsterdam. Van martelkamer tot heksenverbranding en de hel van Batavia…. Tijdens de 11 shows die je beleeft in de Dungeon gaan humor en spanning hand in hand. Bovendien is het ook nog eens een leerzaam uitje. Wat wil je nog meer?!

Waar: The Amsterdam Dungeon ligt centraal in Amsterdam, op loopafstand (op ongeveer een kilometer) van het Centraal Station.

Kosten: Voor tickets die je aan de deur koopt, betaal je €22. Bestel je jouw kaarten online, dan pak je een korting van €4 mee en is de entree nog slechts €18.

Leeftijd: De adviesleeftijd is 10 jaar en ouder. Kinderen van 12 jaar en jonger moeten onder begeleiding van een volwassene naar binnen.

Flink besparen op je The Amsterdam Dungeon ticket? Kijk eens tussen de veilingen op VakantieVeilingen.nl en doe een bod!

Gouden tip van Goedkoop.nl

Bowlen, indoor skydiven, een middag reality-bioscoop... Via aanbieders zoals Groupon, ActievandeDag en VakantieVeilingen kun je flink wat korting scoren op je indoor activiteit. Ga je eropuit met vrienden of vriendinnen kijk dan zeker eerst even in hun aanbod. Zo beleef je een leuke dag met giga voordeel!

Scoor korting

Prison Escape

Ben je een groot liefhebber van Prison Break (de televisieserie)? Of heb je ooit een escape room gedaan en is dit super goed bevallen? Wat je dan zeker niet mag missen is Prison Escape in Breda. Een unieke beleving, met als doel om binnen drie uur uit de (echte) koepelgevangenis van Breda te geraken. Maak jij de juiste keuzes om uiteindelijk uit de gevangenis te ontsnappen?

Waar: Prison Escape ligt op ongeveer 2 kilometer van het Centraal Station van Breda.

Kosten: Voor de ochtendedities betaal je €64,50. Een ticket voor de middag- en avondedities kost €74,50.

Leeftijd: Je moet minimaal 18 jaar zijn om mee te mogen doen aan deze grootse ontsnapping.

Bubble en bounce

Sport en een flinke dosis spektakel combineren? Waag je dan zeker eens aan een potje bubble voetbal. Hilariteit gegarandeerd. Wat bubble voetbal is? Een wedstrijdje voetbal, met dus twee teams, maar bij dit partijtje is iedere speler in een zachte bubbelbal verpakt. Je hoeft geen Messi of Ronaldo te zijn om dit spel te kunnen spelen, je moet wel in zijn voor de nodige lachbuien.

Waar: Bubble voetbal kun je zowel indoor als outdoor doen, op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. Zelf een bubble voetbal evenement organiseren op een eigen locatie? Ook dat is mogelijk.

Kosten: De kosten kunnen per aanbieder verschillen. De prijs is tevens afhankelijk van de grootte van je team. Ben je met een groot aantal spelers, dan betaal je minder per persoon. Via Groupon kun je ook regelmatig korting scoren op bubble voetbal.

Op avontuur in een virtuele wereld

Je hebt wellicht wel eens van virtual reality gehoord? Middels een speciale VR-bril krijg je de illusie dat je ergens anders bent. Zo kun je bijvoorbeeld, met de bril op, even een toerist in een mooi land zijn, maar ook een speler in een spannend computerspel. Alles is mogelijk met VR. Niet gek dan ook dat je nu op virtual reality avontuur kunt in de vorm van een daguitje.

Bij The VR Room boek je met een groep één van de kamers en ontdek je zo de wereld van virtual reality. Je kiest er uit 50 indrukwekkende virtual reality ervaringen. Door de ruimte vliegen, lekker op vakantie gaan of met je handen vuurballen schieten, wat gaat het voor jullie worden?

Waar: The VR Room is gevestigd in Rotterdam en Utrecht

Kosten: een kamer reserveer je vanaf €99. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Welke indoor activiteit is een prima aanvulling voor dit lijstje? Deel het hieronder met ons!   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel