Elektronica / Multimedia Leestijd: 3 minuten
Na een zware werkdag is niets zo fijn als op de bank ploffen en Netflix aanzetten. Drankje erbij en we hebben ontspanning ten top! Maar wist je dat je veel geld bespaart op Netflix door wat kleine aanpassingen te maken? Je hoeft niets in te leveren en houdt toch meer dan honderd euro per jaar over! Hoe? Dat lees je hier. Lees het artikel

Netflix tips & trucs: bespaar meer dan honderd euro per jaar!

Leestijd: 3 minuten

Netflix maakt je avond duizend maal beter, maar trekt elke maand wel een groot bedrag uit je portemonnee. Die €13,99 die je normaal gesproken per maand betaald voelt misschien niet als een hele inbreuk; toch ben je hier maar liefst €167,88 per jaar aan kwijt.

Wij kunnen het goedkoper!

Wij zouden Goedkoop.nl niet zijn als we niet direct op onderzoek uitgingen om te checken hoe dit goedkoper kan. Daarom haalden we ons vergrootglas uit de la en zochten we het voor je uit. Werken de combinatiedeals die in de reclames worden aangeprezen echt? Scheelt het veel geld wanneer je een account deelt met vrienden? Wij zoeken het voor je uit!

netflix

Gratis maandje scoren

Je kunt je eenvoudig opgeven voor een gratis proefmaand bij Netflix. Kies hier voor het duurste abonnement – je ontvangt het immers toch gratis! Dan kan je net zo goed van alle voordelen genieten toch? Het basis abonnement beschikt alleen over gewone kwaliteit films, waar het duurdere abonnement ook HD en ultra-HD films aanbiedt.

Enkele dagen voor je proefmaand stopt kan je het abonnement annuleren waardoor er geen kosten in rekening worden gebracht. Wanneer je het proefabonnement niet stopzet wordt de volgende maand gewoon in rekening gebracht. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we je om een reminder in te stellen vóórdat de maand afgelopen is om te beslissen of je ermee door wilt gaan.

 

Samen sta je sterker

Trommel al je vrienden op, want een Netflix abonnement delen scheelt je een grote hap uit je portemonnee. Voor een premium abonnement betaal je per maand normaal gesproken €13,99.

Dit, voor 12 maanden, maakt €167,88 euro voor een compleet jaar Netflix! Van dit ’premium’ abonnement mag je met 4 schermen tegelijk gebruik maken. Dat wil zeggen; met 4 personen per account. Het bedrag van €13,99 wordt in dat geval dus maar €3,50 per maand of €41,97 op jaarbasis!

Je ontvangt dus exact hetzelfde, maar dan goedkoper!
Geen vrienden die het account met je willen delen? Op Marktplaats of via Facebook vind je veel groepen die accountleden zoeken.

Netflixen

Combideals

Er zijn een hoop bedrijven die mee willen gaan in het grote Netflix succes en die jou Netflix abonnementen aanbieden bij het aanschaffen van een product of dienst.

Of een combideal daadwerkelijk voordelig is ligt aan de specifieke combideal zelf. Zo kom je via BCC, Ziggo, Tele2 of KPN  geregeld een Netflix actie tegen. Vaak zijn deze deals heel interessant. Wanneer je toch al op zoek was naar een device of een abonnement neem deze dan zeker in overweging!

Oh, nog één ding! Wij zijn niet verantwoordelijk voor de Netflix verslaving die je hier mogelijk aan overhoudt. Psst… stiekem is dat zo erg nog niet, wij leven er ook al mee!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Hoe bespaar jij op Netflix?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel