Ferratum kortingscodes 2020

Ferratum kortingscodes 2020

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje
 • €1500
  Geldig tot 20 Dec 2020 Een snelle lening tot €1500 met Ferratum Mnilening
  Naar aanbieding
 • TOPDEAL
  Geldig tot 20 Dec 2020 Snel en eenvoudig geld lenen bij Ferratum
  Naar aanbieding
 • TOPDEAL
  Geldig tot 20 Dec 2020 Ferratum leningen: geld binnen 24 uur!
  Naar aanbieding
1.9
57 stemmen
5 10 
4 11 
3 3 
2 2 
1 0 
Hoeveel sterren geef jij Ferratum?
Laatste update: 26 November 2020

Is je auto zojuist aan vervanging toe? Moet je de huur betalen maar zit je net tussen twee banen in? Wat je situatie ook is, Ferratum biedt een snelle en geschikte oplossing. Ferratum is namelijk een toonaangevend marktleider op het gebied van financiële diensten, oftewel: eenvoudig en snel lenen voor dat ene moment dat je even krap zit.

Want het kan iedereen weleens overkomen, een onverwachte uitgave. Daarom is het zo mooi dat Ferratum.nl online alles regelt. Het zorgt voor een soepele dienstverlening, op maat gemaakt voor de klant. Wanneer je dus snel een kleine lening nodig hebt, zit je bij Ferratum goed. Of het nu om 100 of 1500 euro gaat: het is zo geregeld, eenvoudig en snel, zonder een te hoge rente.

Minilening aanvragen
Zonder twijfel is Ferratum dan ook de minilening aanbieder die je zoekt. Maar wat is een minilening nu precies? Dat is een lening die in 45 dagen of minder afgelost wordt. Handig in tijden van nood, voor die onverwachte uitgaven. Snel en eenvoudig lenen, of je nu 100 of 600 euro wilt lenen. Het bedrag en de looptijd pas je makkelijk en naar eigen wens aan via www.ferratum.nl. Vervolgens maak je algauw een lening aan tegen een rente van 13,99%. Hieronder een overzichtje van de rentes:

 • 100,00 euro. Rente: 13.99%. Totaal bedrag: €101.08
 • 300,00 euro. Rente: 13.99%. Totaal bedrag: €303.24
 • 400,00 euro. Rente: 13.99%. Totaal bedrag: €404.32


Rentebedrag verdeeld over 30 dagen.

Ferratum pluslening
Gaat het om een grotere onverwachtse uitgave? Ga dan voor een pluslening via Ferratum.nl! Vanaf 600 euro tot 1500 euro: snel lenen is zo gebeurd. Hierbij heb je een langer leentermijn van 62 dagen. Dit betaal je in twee keer terug. Enkele andere voordelen op een rijtje:

 • Handig voor die grote uitgaven, zoals een auto die het plotseling begeeft of de borg voor een nieuw huurappartement.
 • Een groter leenbedrag. Een Pluslening gaat vanaf 600 euro tot 1500 euro.
 • In termijnen afbetalen, dus wat financiële ademruimte.
 • Terugbetalen? Dit kan eenvoudig door in te loggen op je Ferratum account en met iDeal te betalen. Mocht je eerder willen terug betalen, dan gaat dat dus snel en gemakkelijk!

Ferratum lening
Hoe maak je nu eigenlijk een lening aan? Zelfs bij Ferratum zijn enkele dingen belangrijk. Voor zowel een minilening als een pluslening kies je gemakkelijk het leentermijn en het bedrag, upload je een geldig identiteitsbewijs, kies je een persoonlijke garantsteller, oftewel: iemand die kan aangeven dat het geld door je wordt terugbetaald. Vervolgens vul je de gegevens in. Bij Ferratum inloggen en registreren is in ieder geval zo gepiept! Maak het je dus gauw gemakkelijk met een kleine lening via www.ferratum.nl.

Ferratum reviews
Het is natuurlijk wel een hoop wikken en wegen als het gaat om geld lenen. Ferratum wil je daarom zo goed mogelijk informeren. Niet alleen met Ferratum ervaringen van klanten over de snelle service en het gemak. Maar ook de mogelijkheid eenvoudig bij Ferratum contact op te nemen voor al je vragen. Want toch dat beetje extra geld op het juiste moment, is nooit verkeerd!

1 Reactie
 1. Sarah wilson Sarah wilson Meer dan een maand geleden

  Heeft u een lening nodig. Wij zijn legitiem en garanderen leningverstrekker. Wij zijn een bedrijf met financiële ondersteuning. We lenen geld uit aan
  personen die financiële hulp nodig hebben, een slechte kredietwaardigheid hebben of geld nodig hebben om rekeningen te betalen, om te investeren in zaken. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we een betrouwbare begunstigde zijn
  hulp, want we bieden u vandaag met plezier een lening aan variërend van € 2.000,00 tot € 1.000.000,00.

  Neem contact met ons op via e-mail:
  [email protected]

  Verleende diensten omvatten

  * Schuldenconsolidatie
  * Zakelijke leningen
  *Persoonlijke leningen.
  * Autoleningen
  * Huur en woningleningen

  Schrijf terug als u geïnteresseerd bent met onze rentevoet van 3% per jaar. Contact
  ons via e-mail: [email protected]

  Let op: alle geïnteresseerde personen moeten een bericht naar onze e-mail sturen voor een dringende reactie en details om een lening te verkrijgen.

  Met vriendelijke groet.
  Sarah

Wat vind jij van Ferratum?