Thuis / Binnen Leestijd: 3 minuten
De hal is vaak het visitekaartje van je woning. Zorg daarom dat je hal verzorgd en opgeruimd is. Hoe? Door een mooie en stijlvolle kapstok op te hangen. Ben je nog niet overtuigd? In dit artikel lees je de redenen waarom een kapstok zeker niet in je hal mag ontbreken. Lees het artikel

3 redenen om een kapstok in je hal te nemen!

Leestijd: 3 minuten

De hal is vaak niet de eerste woonruimte die je een make-over geeft wanneer je verhuist. Maar het is wél de eerste ruimte die je betreedt als je thuiskomt van een lange dag werken. Bovendien is de entree het visitekaartje van je woning. Hoe maak je van de hal een gezellige, nette plek zonder veel geld uit te geven? Een kapstok doet wonderen!

Opgeruimd staat netjes

Zonder kapstok in de hal slingeren je jassen, sjaals en tassen zomaar ergens rond. Tussen het zand en stof op de vloer, of op een grote stapel op de trap. Niet de beste manier om ze mooi en schoon te bewaren, natuurlijk. Maar een kapstok doet méér dan je spullen netjes houden: het ordent je gang en geeft zo rust. Rust in huis; rust in je hoofd. Zodat je na een chaotische werkdag meteen het knopje om kunt zetten wanneer je de voordeur door stapt!

Origineel en decoratief

Tegenwoordig heeft de kapstok nog een extra functie in huis: het kan een echte sfeermaker zijn, als je kiest voor een model met méér dan alleen een rijtje haken. Kapstokken bestaan in de leukste kleuren, designs en materialen! Van een robuuste houten plaat met metalen knoppen tot een kleurrijke rij huisjes, zo decoratief dat je bijna vergeet er je jas aan op te hangen. Een kapstok van waterleidingbuizen voor in een industriële hal; en een ouderwets garderobemeubel voor een vintage look!

Goedkope oplossing

Decoratieve kapstokken hoeven helemaal niet duur te zijn, maar zelfs als je kiest voor een uitdagend prijskaartje haal je de kosten er vaak gauw uit: je hebt helemaal geen kunst of sfeermakers meer nodig om de hal gezellig te maken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een eenvoudige kapstok die weinig saldo van je bankrekening vraagt, maar je hal toch een nette en daarmee sfeervolle uitstraling geeft. Zelfs voor de krapste halletjes is een passend model te vinden: een rijtje met haken voor in de meterkast, of drie rijtjes die je schuin boven elkaar in het trapgat hangt. Compact of juist groots; minimalistisch of een grande design; je kunt het zo gek maken als je zelf wenst!

Dit artikel is geschreven door Frederique. Ze is werkzaam bij Lumz. In de online shop van Lumz vind je allerlei betaalbare design meubels tegen meubel outlet prijzen. Het assortiment is heel breed en daarom vind je er altijd wel iets naar wens! Ben je aan het online shoppen en heb je een vraag? Dan staat Frederique klaar om jou te helpen via de online chat.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Hoe ziet jouw ideale kapstok eruit?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel