Vrije Tijd / Ontspanning Leestijd: 4 minuten
Wat staat er op jouw bucketlist? Of je nu wilt leren motorrijden, droomt van zwemmen met dolfijnen of graag gaat bungeejumpen, met deze tips werk jij voordelig je bucketlist af. Lees het artikel

Maak voordelig je dromen waar met deze ‘bucketlist tips’!

Leestijd: 4 minuten

Wat heb je altijd al willen doen in je leven? Bijna iedereen heeft wel die ene leuke of spannende activiteit op zijn of haar bucketlist staan. Misschien vind je jouw ultieme ‘once in a lifetime’ activiteit te duur of heb je gewoon de stap nog niet durven zetten? Stel het niet langer uit en ga ervoor! Wij vertellen je alvast hoe jij voordelig de meest onvergetelijke activiteiten van je bucketlist afstreept. Lees je mee?

Wat staat er op jouw bucketlist?

Heb jij een bucketlist? Je weet wel, zo’n lijstje met dingen die je echt nog wilt doen in je leven. Zwemmen met dolfijnen, rondscheuren als in Fast & Furious, leren paaldansen, zelf een vliegtuig besturen of het maken van een prachtige onvergetelijke reis… De gekste en spannendste activiteiten kunnen voorbij komen op een bucketlist.

Heb je heel wat ideeën in je hoofd over wat je graag nog zou meemaken? Leg ze vast! Ze opschrijven helpt je focus te houden op wat je echt graag wil. Hoe leuk is het daarnaast als je ook werkelijk dingen kunt afstrepen? Ga ervoor!

De eerste stap

bucketlist

Iets bedenken en iets werkelijk doen is een wereld van verschil. Toch wil je vast graag je dromen waarmaken en daarom moet je de eerste stap zetten. Dit is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Begin met uitzoeken wat er voor nodig is om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dit is vooral voor grote dromen belangrijk, waarbij tijd en geld een grote rol spelen. Uitgezocht wat er nodig is? Stel jezelf een realistische deadline, zo leef je ergens naartoe.

Ga ervoor!

Nu je een plan gemaakt hebt is het tijd voor de uitvoering. Eindelijk laat je die droom in vervulling gaan. Wat het ook is, van bungeejumpen tot het leren bespelen van een muziekinstrument, zorg dat je ervan geniet!

Tips om geld te besparen op jouw droom

Geld(gebrek) is een veelvoorkomende factor die je ervan kan weerhouden om jouw dromen achterna te gaan. Bedenk echter dat er tal van manieren zijn om stukken voordeliger uit te zijn. Snuffel eens rond bij aanbieders die hoge kortingen aanbieden, zoals VakantieVeilingen en ActieVanDeDag. Zo bespaar je tot 80% korting op bijvoorbeeld bungeejumpen, het behalen van je motorrijbewijs of het beleven van die droomreis.

Maak je bucketlist compleet via VakantieVeilingen

Zit je echt vast aan een bepaald budget? VakantieVeilingen.nl is dan zeker the place to be! Hier bepaal je je eigen prijs. We geven je een aantal tips om een veiling te winnen:

 1. Houd de veiling een aantal rondes in de gaten, zodat je ongeveer weet voor welk bedrag de veiling er steeds uitgaat. Zo weet je qua bedrag welke richting je op moet denken.
 2. Bied altijd pas in de laatste paar seconden. Eerder bieden heeft weinig zin, want de kans is groot dat er over je bod heen geboden wordt, waardoor je de prijs alleen maar opdrijft.
 3. Is het bedrag dat momenteel door een ander geboden is te hoog volgens jou? Niet getreurd, vaak begint de veiling gewoon weer opnieuw. Nieuwe ronde nieuwe kansen!

Inspiratie en voordeel tijdens de ‘Bucketlist weken’.

VakantieVeilingen laat jou maar al te graag je dromen waarmaken. Daarom stelden zij een lijst op met de gaafste veilingen. Hier een lijst met tien toppers die jij kunt winnen!

ferrari F430
 

Bucketlist voorbeelden

 • Zelfstandig parachutespringen boven Texel
 • Cursus paaldansen
 • De eerste stap naar je motorrijbewijs
 • Een bijzondere helikoptervlucht
 • Ziplinen of bungeejumpen vanaf de pier van Scheveningen
 • Snelheid maken in een rode Ferrari F430 Spider
 • Zelf een vliegtuig besturen
 • Voetbalreis naar FC Barcelona, Atlético of Real Madrid
 • Zwemmen met dolfijnen
 • Een verrassingsreis binnen Europa

Begint het al te kriebelen? Maak dan een gratis account aan op VakantieVeilingen.nl en bied mee op je favoriet. De ‘Bucketlist weken’ van VakantieVeilingen lopen tot en met 20 augustus, maar ook na deze datum zijn er nog tal van spannende activiteiten te winnen. Eenmaal, andermaal… We wensen je alvast alle plezier toe met het compleet maken van jouw bucketlist!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Wat staat er op jouw bucketlist?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel