Eten & Drinken / Boodschappen Leestijd: 4 minuten
Ben je toe aan een gezondere levensstijl? Sluit je dan aan bij Weight Watchers (WW) en geniet van gezonde recepten. Bovendien krijg je begeleiding en motiveer je jezelf met de succesverhalen van anderen. Meer weten over WW? Smul dan verantwoord van dit artikel! Lees het artikel

Weight Watchers: jouw partner in gewichtsverlies

Leestijd: 4 minuten

Heb jij al jaren last van overtollige kilo’s of zit je niet lekker in je vel en wil je wat strakker worden? Heb jij ook al tevergeefs tientallen diëten, sporten en supplementen geprobeerd, maar lijkt niets écht te werken? Dan kan Weight Watchers jou helpen lekker gezond te leven en zo het optimale uit jezelf te halen. Weight Watchers, ook wel WW genoemd, ondersteunt jou met een gezonde levensstijl zonder dat je jezelf alles moet ontzeggen. Het wetenschappelijk onderbouwde programma is zeer flexibel en gemakkelijk te volgen. Je kunt nog steeds lekker blijven eten, maar doet dit voortaan op een verantwoorde manier. Zo kun je afvallen en toch nog genieten van het leven.

ww
 

Steun wanneer je het nodig hebt

afvallen

Weight Watchers is voor iedereen die een gezond lichaam wil krijgen. Het programma helpt jou met het verbeteren van je mindset. Het is geen dieet, maar een levensstijl die je aangeleerd wordt. Bij WW sta je er niet alleen voor. Je wordt te allen tijde ondersteund en krijgt support wanneer je het nodig hebt. Ontvang deskundige tips en vind steun en motivatie via de ‘Connect’ online community. Ook krijg je een eigen Wellness Coach toegewezen die altijd klaarstaat voor vragen en support.

Hoe werkt het?

Een streng dieet waarbij je bepaalde voedingsmiddelen helemaal vermijdt helpt misschien snel met afvallen, maar is onmogelijk om vol te houden op de langere termijn. Bij WW ben je niet constant bezig met calorieën tellen en jezelf van alles ontzeggen. In plaats daarvan leer je op een bewuste manier met je voeding om te gaan. In principe mag je alles eten, maar dan met mate. In plaats van calorieën te tellen, houd je zogenaamde Smart Points bij. Dit zijn punten die zijn toegekend aan producten op basis van de proteïnen, koolhydraten, vetten en voedingsvezels die het voedingsmiddel bevat. Hoe ongezonder het product, hoe meer punten deze bevat. Per dag mag je een bepaald aantal punten consumeren, afhankelijk van je gewicht en streefgewicht.

ww flex

WW Flex

Anders dan andere diëten, is het Weight Watchers Flex programma heel flexibel. Heb je een keer te veel gegeten en je maximale aantal punten overschreden? Geen probleem! Dan compenseer je gewoon door de dagen erna iets minder te eten. Met de speciale WW app kun je gemakkelijk recepten vinden en de barcodes scannen van je boodschappen. Zo houd je op een simpele en snelle manier bij wat je eet en hoeveel je beweegt. WW helpt je met het vinden van een sport of activiteit die bij jou past. Als je plezier hebt in het sporten wordt genoeg bewegen namelijk een stuk makkelijker vol te houden.  Ook kleine veranderingen in gewoonten kunnen een groot effect hebben. WW stimuleert je om wat vaker de trap te nemen, de fiets te pakken of lopend ergens heen te gaan.

Begin nu meteen met WW Flex!

Wellness workshops

Je kunt jouw Weight Watchers programma helemaal afstemmen aan jouw eigen behoeften. Veel leden vinden het fijn om een stok achter de deur te hebben en bezoeken ter motivatie regelmatig Wellness Workshops. Hier leer je onder begeleiding van een vriendelijke Wellness coach alles over gezonde gewoonten en een healthy lifestyle. Je ontvangt niet alleen tips en lekkere recepten, maar kunt tevens ervaringen uitwisselen met andere WW’ers. Het groepsgevoel en de steun die je van andere leden ontvangt is voor velen een groot voordeel van het WW programma. Het is een fijn idee om te weten dat je niet de enige bent die het soms moeilijk heeft. Na de workshop ben je weer helemaal gemotiveerd en klaar voor de week die komen gaat. Er zijn honderden WW studio’s te vinden door heel Nederland. Zo zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

weegschaal

Online programma

Heb je het druk en geen zin om in je spaarzame vrije tijd een Weight Watchers workshop bij te wonen? Dan volg je gewoon het online programma. WW beschikt over een uitgebreid online platform, Connect genaamd. Hier kun je seminars volgen, recepten vinden en advies en ondersteuning krijgen van andere leden via het forum. Je kunt dus alsnog ideeën en ervaringen uitwisselen, maar dan gemakkelijk vanuit huis. Te weinig tijd is geen excuus meer. Met het online programma kun je super flexibel en geheel op jouw eigen voorwaarden afvallen. Onderzoek wijst uit dat het effect van Weight Watchers blijvend is. Deelnemers vallen gecontroleerd af, gemiddeld zo’n halve tot 1 kilo per week. Klaar voor een frisse start? Wacht dan niet langer en start nu met jouw WW programma!

Benieuwd naar alle WW promoties van dit moment? Je vindt ze hier!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Heb jij al ervaring met Weight Watchers?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel