Vakantie / Reizen Leestijd: 4 minuten
Disneyland Paris bestaat 25 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Dit jaar verrast het themapark je met tal van vernieuwde shows en attracties. In dit artikel lees je er alles over... Lees het artikel

Feest in Disneyland Paris: vier mee met 25-jarig bestaan!

Leestijd: 4 minuten

Spannende attracties, spectaculaire shows en prachtige decors… We hebben het natuurlijk over Disneyland Paris. In dit bijzondere pretpark moet je toch minstens een keer in je leven geweest zijn. Dit jaar is hét moment om (nog eens) een bezoekje te brengen. Disneyland Paris bestaat namelijk 25 jaar! Dat vieren ze met vernieuwde attracties en shows. En jij bent uitgenodigd!

Disneyland Paris

 

In 1992 opende Euro Disneyland, nu bekend als het Disneyland Park, haar deuren. Sindsdien is het attractiepark uitgebreid met een tweede themapark, genaamd Walt Disney Studios Park. Naast de twee themaparken vind je in Disneyland Paris verschillende hotels. Al met al is Disneyland Paris perfect voor een paar heerlijke dagjes weg met je partner, vrienden of gezin.

Dit jaar bestaat Disneyland Paris maar liefst 25 jaar. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Vanaf 26 maart 2017 ga je voor een unieke ervaring vol nieuwigheden. Lees snel verder en ontdek ze allemaal…

Vernieuwde attracties

Twee Disneyland Paris attracties zijn voor het 25-jarig bestaan in een nieuw jasje gestoken. Zowel Space Mountain als Star Tours zijn in het teken gezet van Star Wars. Durf jij aan boord te stappen? May the Force be with you!

 

 

Star Wars Hyperspace Mountain

In deze vernieuwde attractie beleef je het universum als nooit tevoren. Je wordt de ruimte ingeschoten, als dat maar goed gaat! Eenmaal daar ontwijk je planeten en andere obstakels. Wie weet kom je oog in oog te staan met de Star Destroyer. Maak je klaar voor deze reis door het Star Wars universum en laat je meevoeren door intense snelheid, spannende muziek en special effects. Beugels vast en gaan!

Star Tours: The Adventures Continue

In de 3D-attractie Star Tours ervaar je een reis, zoals je die nog nooit eerder hebt meegemaakt. Stap in en vlieg naar een melkweg hier ver vandaan. Wat zal dit avontuur je brengen? Dat merk je pas na lancering! Ieder Star Tours avontuur brengt namelijk een andere wending met zich mee. Blijf altijd oppassen, want Darth Vader ligt op de loer, klaar om toe te slaan…

Het unieke aan de vernieuwde Star Tours attractie is dat er ruim 70 verschillende scenario’s zijn waar jij in terecht kunt komen. Zo is elk bezoekje aan deze attractie een unieke belevenis. Alvast een veilige reis gewenst!

Gouden tip van Goedkoop.nl

Voordelig Disneyland Paris bezoeken tijdens het 25-jarig bestaan? Pak dan nu tot 30% korting op je verblijf en geniet van gratis ontbijt en diner. Geldig voor aankomsten tot en met 31 oktober 2017.

Pak korting!

Spectaculaire shows en parade

Mickey en Minnie hebben zich speciaal voor het 25-jarig bestaan een feestelijke nieuwe outfit aangemeten. Hun prachtige blauwe jurken geven je direct een vrolijk gevoel. Je ontmoet Mickey, Minnie en hun Disney vrienden tijdens ‘Disney Stars on Parade’, waarin ze je vanaf schitterende praalwagens toezwaaien. Wil je een foto met je favoriete Disneyvrienden? Je vindt ze buiten de paradetijden in het park, zodat je samen een mooie herinnering vastligt.

Daarnaast ontmoet je de Disneysterren tijdens een sprankelende show. Tijdens ‘Mickey Presents: Happy Anniversary Disneyland® Paris’ vieren Mickey, Minnie, Donald Duck, Goofy en vele anderen het 25-jarig bestaan met jou!

Laat je je liever meeslepen door de prachtige Disney Prinsessen? Tijdens ‘The Starlit Princess Waltz’ brengen onder andere Belle, Assepoester, Doornroosje en Sneeuwwitje het 25-jarig feest tot leven met een sprookjeswals. Dans mee en laat je betoveren.

Disney Illuminations

Na een fijn dagje Disneyland Paris is het tijd om de dag op een spectaculaire manier af te sluiten. Dat gebeurt met de show ‘Disney Illuminations’. Vuurwerk, lichtprojecties, muziek, waterfonteinen en tal van special effects… Het zijn maar enkele ingrediënten van deze wonderlijke show bij het Sleeping Beauty Castle, die de perfecte afsluiter van je dag vormt. Hier alvast een voorproefje…

 

 

Enthousiast? Boek dan hier je Disneyland Paris verblijf met korting. Alvast een magisch verblijf gewenst!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Ga je Disneyland Paris bezoeken tijdens het 25-jarig bestaan?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel