Vrije Tijd / Ontspanning Leestijd: 4 minuten
Druk, druk, druk… Heb je geen tijd om de het laatste nieuws te lezen? Laat staan om nog eens in een goed verhaal te duiken? Dan zijn diensten zoals Blendle en Storytel wellicht wat voor jou. Nieuwsberichten, artikelen en verhalen lees je niet langer meer, je beluistert ze! Hoe gemakkelijk is dat?! Hoe dit precies in z’n werk gaat, dat ontdek je hier. Helaas dit artikel kun je nog niet beluisteren, dus lees zelf even snel verder! Lees het artikel

Boeken luisteren overal en op elk moment: neem een GRATIS Storytel abonnement!

Leestijd: 4 minuten

Druk, druk, druk… Heb je geen tijd om de het laatste nieuws te lezen? Laat staan om nog eens in een goed verhaal te duiken? Dan zijn diensten zoals Blendle en Storytel wellicht wat voor jou. Nieuwsberichten, artikelen en verhalen lees je niet langer meer, je beluistert ze! Hoe gemakkelijk is dat?! Hoe dit precies in z’n werk gaat, dat ontdek je hier. Helaas dit artikel kun je nog niet beluisteren, dus lees zelf even snel verder!

Weinig tijd, toch up-to-date

Blendle is een abonnementsdienst waarmee je artikelen uit verschillende kranten en tijdschriften van over de hele wereld kunt beluisteren. Ja, je hoort het goed: beluisteren. De artikelen worden voorgelezen. Dit maakt Blendle perfect voor mensen met een druk dagelijks leven, die toch up-to-date willen blijven. Zo kun je interessante artikelen en nieuwsitems beluisteren tijdens het autorijden, sporten of koken. Blendle beschikt over alle mogelijke artikelen uit toptitels als De Volkskrant, Elsevier, Trouw, Linda en het AD. Je blijft op de hoogte van actuele gebeurtenissen, zonder extra tijd kwijt te zijn. Perfect dus voor multitaskers!

Alle artikelen in één app

Geen gedoe met dure kranten- of tijdschriftabonnementen, maar één overzichtelijke portal waarin je alle artikelen kunt selecteren. Je beluistert alleen de artikelen over onderwerpen die voor jou relevant zijn. Blendle is een combinatie van radio en podcasts. Actualiteit en verdieping, maar dan zonder irritante reclames tussendoor. Als je een onderwerp niet interessant vindt, klik je deze gewoon weg en luister je naar het volgende artikel. Zo kun je zelfs als drukke levensgenieter altijd op de hoogte blijven van actualiteiten. Op de fiets, in de auto of zelfs in het vliegtuig. Blendle is perfect voor tijdens het reizen.

Persoonlijke selectie

De artikelen van Blendle worden door journalistieke studenten vanuit het hele land voorgelezen. Ieder artikel begint met een korte samenvatting waarin wordt verteld waar het stuk over gaat en waarom het de moeite van het luisteren waard is. Bij Blendle worden alle artikelen gelezen. De dienst selecteert speciaal voor jou artikelen die passen bij jouw interesses. Iedere dag staat er een selectie van interessante verhalen voor je klaar. Zo word je verrast door artikelen waar je anders misschien nooit mee in aanraking was gekomen. Wanneer je een artikel wilt overslaan swipe je deze gemakkelijk weg. Ook kun je zelf zoeken op onderwerpen en artikelen.

Duizenden verhalen

Naast het kopen en beluisteren van artikelen, heb je ook de mogelijkheid om boeken te beluisteren. Dit kan via abonnementsdienst Storytel. Via een app voor je smartphone of tablet kun je bladeren door een oneindig lange bibliotheek vol boeken van alle mogelijke genres. Je hebt de keuze uit meer dan 5000 Nederlandstalige en Engelstalige audioboeken. Een abonnement op Storytel kost slechts 10 euro per maand. Hiermee kun je vervolgens onbeperkt boeken beluisteren.

Gouden tip van Goedkoop.nl

Een echte boekenwurm verrassen met een origineel cadeau? Geef hem of haar niet 1 boek, maar duizenden boeken cadeau. Geef de jarige job een Storytel giftcard! Al vanaf €9,99 kan hij/zij een maand lang onbeperkt boeken lezen! Als dat geen mooi geschenk voor de boekenverslinder is, dan weten wij het ook niet meer!

Bestel direct

Ruim aanbod

Bladeren door het ruime aanbod aan boeken is een genot. Je kunt zelf zoeken op titels, maar het is ook mogelijk om op je gemak rond te neuzen op zoek naar een interessant boek. Je bent zeker even zoet met keuze uit duizenden, mooie verhalen. De boeken zijn overzichtelijk geordend in verschillende categorieën. Van misdaad en romans tot biografieën en zakelijke boeken. Binnen deze categorieën kun je weer filteren op zaken als gesproken taal, lengte van het boek en leeftijdscategorieën.

Alternatief voor boekenverslinders

Storytel is een voordelig alternatief voor boekenverslinders. Doordat je één vaste prijs per maand betaalt kun je onbeperkt audioboeken uitkiezen. Je kunt zoveel boeken uitproberen als je maar wilt. Bevalt een verhaal niet, dan kies je gewoon weer een nieuw verhaal. Geen gedoe met lenen bij de bibliotheek of kopen in de boekwinkel. Met een enkele klik beschik je zo over het gewenste audioboek. Je kunt de boeken offline bewaren, zodat je ook zonder internetverbinding lekker ontspannen kunt luisteren naar je favoriete boek.

Gratis uitproberen

Rondneuzen in het ruime aanbod van Storytel is ook mogelijk voor niet-leden. Zo kun je eerst rustig rondkijken voor je de keuze maakt voor een abonnement. Zowel Blendle als Storytel kun je eerst enkele weken gratis uitproberen. En geloof ons: wie deze diensten eenmaal uitprobeert is direct verslaafd. Hoe heerlijk is het om tijdens het reizen, ’s avonds in bed of ’s morgens tijdens het ontbijt de mooiste verhalen en interessantste artikelen aan te horen. En dat zonder enige moeite. Met Storytel en Blendle heb je op ieder moment duizenden interessante verhalen op zak.

Klinkt zo'n Storytel je goed in de oren? Klik hier meteen door en probeer Storytel gratis de eerste 14 dagen!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Zie jij zo'n abonnement wel zitten of pak je er toch liever de fysieke krant of een boek bij?    Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel