Elektronica / Telecom Leestijd: 3 minuten
Deze maand is er wel een heel aantrekkelijke deal voor je sim only-bundel... Voor jou de moeite waard om over te stappen? Lees hier de deal en beslis of het iets voor jou is! Lees het artikel

In juli tijdelijk extra lage prijzen voor je sim only-bundel!

Leestijd: 3 minuten

Het is vaak afwegen of je voor een combinatie telefoon + abonnement gaat of voor een losse telefoon met sim only-abonnement. Hoewel een gecombineerde abo vaak aantrekkelijk klinkt, zijn sim only-abonnementen in verhouding toch meestal net zo voordelig of zelfs goedkoper. Tijdelijk is een Sim Only abonnement wel heel goedkoop… Lees je mee?!
 


Eerder gaven we je al tips over hoe je bespaart met een sim only-abonnement. Zo is het bijvoorbeeld slim om je maandelijkse verbruik een tijdje in de gaten te houden, zodat je niet een te groot contract neemt dat je helemaal niet verbruikt. Dat zou zonde zijn toch?!

Verder is het slim om je contractduur af te wegen. Een abonnement voor langere looptijd is uiteraard voordeliger, zeker als je bij dezelfde provider blijft. Eenmalig overstappen naar een provider waar je langer blijft, scheelt je daarbij ook nog eens steeds de aansluitkosten.

Overstappen: iets voor jou?

Toch is er momenteel een deal die het de moeite waard maakt om over te stappen. En deze deal willen we je zeker niet onthouden. Het is perfect voor wanneer je je ‘oude’ telefoon nog niet weg wilt doen, maar wel voordelig je abonnement wilt verlengen OF wanneer je een nieuw pareltje op de kop hebt getikt en daar een voordelig abonnement voor zoekt.

Psst… kun je niet wachten om de deal te ontdekken, check ‘m dan hier meteen!

Abonnementen vanaf €6

Je sim only schaf je nu tijdelijk aan vanaf €6. Waar? Bij Simyo. Hiermee maak je gebruik van het netwerk van KPN. De voordelen nog even op een rijtje:

  • Keuze uit een jaarabonnement en maandelijks opzegbaar;
  • Van 100 min/sms tot onbeperkt, aan jou de keus;
  • Van minimale data tot aan duizenden MB’s;
  • Gratis 3-in-1-simkaart + gratis verzendkosten.
     

De MB’s zijn bij Simyo tijdelijk in de aanbieding, waardoor je al snel meerdere euro’s per maand uitspaart. Zo krijg je al 1000 MB voor €4 en 4000 MB voor €10.

 

TIP: Woon jij op een vast adres waar je gebruik maakt van KPN Vast Internet? Dan worden je minuten, sms’jes en MB’s helemaal gratis verdubbeld! Zo heb je zelfs 2000 MB voor €4 en 8000 MB voor €10.

Naast deze MB’s bepaal je zelf hoeveel belminuten je extra wilt. En indien nodig pas je het aantal belminuten/sms’en maandelijks gratis aan.

Zelf je abonnement samenstellen

Wil jij weten hoeveel je met een Simyo-abonnement kunt besparen tegenover je huidige abonnement? Vul dan vrijblijvend de keuzehulp in, waarmee je direct ziet wat je krijgt voor welk bedrag. Een kijkje nemen kan nooit kwaad.

Zie hier direct hoeveel jij per maand kunt besparen!

Hoeveel spaar jij uit met deze deal? Laat het ons gerust weten in een reactie onder dit artikel.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Hoeveel spaar jij uit met dit abonnement?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel