Vrije Tijd / Online Leestijd: 3 minuten
Spaarders van Air Miles opgelet! Vanaf 1 december 2018 vervallen je Air Miles die je voor november 2013 hebt gespaard. Dat wordt dus vliegensvlug verzilveren, zou toch zonde zijn om er niks mee te doen?! Hoe lang je Air Miles nu nog geldig zijn en waar je ze voor kunt inruilen, zetten we hier op Goedkoop.nl nog eens voor je op een rij! Lees het artikel

UPDATE Opgelet: je gespaarde Air Miles vervallen binnenkort.. Dit doe je ermee!

Leestijd: 3 minuten

UPDATE artikel 29-10-2018

Spaarders van Air Miles opgelet! Vanaf 1 december 2018 vervallen je Air Miles die je voor november 2013 hebt gespaard. Air Miles hebben namelijk vanaf 1 november 2013 een geldigheidsdatum gekregen. Dat wordt dus vliegensvlug verzilveren, zou toch zonde zijn om er niks mee te doen?!

Hoe lang je Air Miles vandaag de dag geldig zijn en wat je er allemaal zoal mee kunt doen, zetten we hier op Goedkoop.nl nog even overzichtelijk voor je op een rijtje.

Air Miles Spaarprogramma

In oktober 1994 werd het Air Miles Royaltyprogramma geïntroduceerd. Bij partners Albert Heijn, Praxis, Etos, Mastercard, Essent en Shell spaar je gratis Air Miles. Bij ieder besteed bedrag krijg je een aantal Air Miles. Dat is per partner anders vastgesteld. Bij Praxis is bijvoorbeeld iedere twee euro gelijk aan één Air Mile. In het verleden waren je Air Miles punten nog onbeperkt geldig, sinds november 2013 is daar verandering in gekomen. Nu zijn je Air Miles punten (slechts) vijf jaar geldig. De punten die je als eerste gespaard hebt, worden als eerste gebruikt wanneer je gaat verzilveren. Air Miles die je vanaf 2014 of later hebt gespaard blijven dus nog wel langer geldig dan 31 oktober 2018.

 

Geldigheid Air Miles

Omdat je Air Miles nu vijf jaar geldig zijn, is het noodzaak om je punten die je voor november 2013 gespaard hebt, te verzilveren vóór 1 december 2018. Na deze tijd vervallen ze en heb je dus eigenlijk voor niks gespaard. Super zonde, dus tijd om hier verder te lezen wat je zoal kunt ‘kopen’ en waar je je punten kunt verzilveren.

Je Air Miles verzilveren

Wat je terugkrijgt voor je Air Miles is natuurlijk geheel afhankelijk van het totaal. Spaar je al jarenlang of ben je nog maar net begonnen? Hoe dan ook, er is voldoende om uit te kiezen, helemaal gratis of met bijbetaling. Om je een idee te geven waar je je Air Miles voor kunt inruilen:

 • 5000 Air Miles zijn goed voor €50 korting op een overnachting in het Efteling Hotel.
 • Met 2500 Air Miles krijg je €25 op een KLM Package Deal.
 • Voor 1000 Air Miles + €11 bijbetaling ontvang je een ticket voor DierenPark Amersfoort.
 • Een Fitnessmat krijg je geheel gratis met 1998 Air Miles.
 • Met 2998 Air Miles haal je gratis een Philips Neustrimmer en manicureset in huis

Dit is nog maar een opsomming van wat je kunt doen met je gespaarde Air Miles. Op Airmiles.nl wordt het complete aanbod voor je opgesomd. Heb je nu niks nodig en heb je op een andere manier al korting weten te pakken op bijvoorbeeld een daguitstapje of artikel, overweeg dan om je Air Miles in te zetten voor het goede doel. Op Airmiles.nl staan enkele goede doelen, zoals ‘Nationaal Fonds Kinderhulp’ en ‘Stichting AAP’, waaraan je jouw Air Miles kunt doneren.

Weggegooid geld

Voor je het weet is het 1 december, dus wacht niet langer en verzilver je Air Miles vandaag nog. Het sparen is dan wel gratis, maar het zou toch super jammer zijn als je niks doet met je Air Miles, het voelt dan toch een beetje als ‘weggegooid geld’.

8 Reacties
 1. Mariska Mariska

  toen ik airmiles overboekte van mijn moeder haar account naar mijn account om een redelijk aantal punten te krijgen merkte ik dat deze weer 5 jaar geldig werden, dit kan dus ook.

 2. Kym Young Kym Young

  Bachlijk gewoon jaren gespaard nu ben je verplichte te verzilveren aan onzin

 3. Kym Young Kym Young

  Bachlijk gewoon jaren gespaard nu ben je verplichte te verzilveren aan onzin al de dingen heb niks aan

 4. Amian Amian

  waar kan ik zien wat ik voor 2013 gespaart heb. is nergens te vinden.

  1. Lieke Lieke Lieke van goedkoop.nl

   Hoi Amian,

   Als het goed is, is op de Airmiles website na het inloggen te zien hoeveel airmiles je hebt en welke op het punt staan om te verlopen. Hopelijk kom je eruit.

 5. Johanna Johanna

  Mijn kaart nummer wordt niet her kent; 157032698

 6. Ruud Borggreve Ruud Borggreve

  IK BEN IN HET BEZIT VAN BEHOORLIJK VEEL AIRMILES.
  WAT KAN IK NU NOG REALISEREN?

 7. Yvonne Yvonne Yvonne van goedkoop.nl

  Dag Ruud,

  Als je inlogt op de Airmiles website en daar naar de saldochecker gaat zie je precies hoeveel geldige airmiles je nog hebt. Daar vind je ook precies wat je kan doen met de airmiles die je hebt. Ik hoop dat je er iets leuks van kan uitkiezen!

Reageer ook op dit artikel