Geldzaken / Betalen Leestijd: 3 minuten
Om je te helpen met het verdienen van dat beetje extra geld, lees je hier 5 tips om online en snel meer poen binnen te harken! Lees het artikel

Wil je extra poen? 5 dingen die je online kunt doen!

Leestijd: 3 minuten

Een beetje extra geld verdienen willen we allemaal wel. Als dat ook nog eens op een makkelijke manier kan, die niet te veel tijd kost, is dat al helemaal mooi meegenomen. Om jou aan een extra zakcentje te helpen, hebben we uitgezocht hoe je lekker makkelijk en snel online geld verdient. Stel jij jezelf regelmatig de vraag “Hoe word ik rijk?”, lees dan snel verder!

Vanuit de luie stoel

Wie wil er nu niet makkelijk geld verdienen? Een droom voor vele Nederlanders is om de voeten omhoog te gooien, terwijl het geld binnenstroomt. Helaas moet ik je teleurstellen, hoe je geld kan verdienen zonder er iets voor te doen gaan we je in dit artikel niet uitleggen. Mocht jij wel weten hoe  dit moet, laat het dan zeker even weten in een reactie! Wat je in dit artikel wel leest, zijn een aantal manieren om op een eenvoudige manier wat extra geld te verdienen. Hier hoef je het huis niet voor te verlaten, het enige wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding.

Reviews schrijven

Heb je pas online wat gekocht en heb je het product goed getest, schrijf er dan eens een review over. Het kan vanuit je luie stoel en kost je niet eens zoveel extra moeite. Er zijn vele sites te vinden die je betalen voor het schrijven van een review, zoals bij Klezzer. Hier verdien je ongeveer €0,16 voor iedere review die je schrijft en ontvang je meteen een welkomstbonus van €1. 

Maar ook bij de webshop waar jij je aanwinst hebt gekocht kun je wat verdienen met je review. Zo wordt bij Coolblue iedere week een nieuwe reviewkoning gekozen. De schrijver van de beste review krijgt een waardebon van €100. Helaas krijgt niet iedereen een waardebon, maar wie niet waagt, wie niet wint. Nog een winkel die je beloont voor het achterlaten van een review is Art & Craft. Met de ontvangen kortingscode geniet je bij een volgende bestelling van flink wat voordeel..

Enquête invullen

Heb je nog wat tijd over en sta je er voor open om anderen wat te helpen? Misschien is online enquêtes invullen dan wat voor jou! We vonden meerdere websites waar je geld verdient voor het invullen van enquêtes. Het hangt ervan af of je binnen de doelgroep valt van de enquête, maar met een beetje geluk kun je soms wel tot €10 verdienen per ingevulde enquête.

Enquête invullen

Meld je aan bij spaarprogramma’s

Misschien heb je er weleens van gehoord? Programma’s waar je je aanmeldt en je door bepaalde acties uit te voeren eurootjes binnenharkt. Denk hierbij aan het meedoen met acties, klikken op links en soms zelfs spelen van spelletjes. Je verdient hier geld mee, omdat adverteerders het programma betalen om hun doelgroep (jij dus) te bereiken. Een extraatje vergaren  door middel van deze spaarprogramma’s is vaak geen vetpot. Gemiddeld krijg je een halve tot vijf cent betaald per ontvangen e-mail.

Nog wat extra tips

Heb je geen zin in een overvolle mailbox? Er zijn genoeg andere manieren om dat beetje extra poen bij elkaar te sprokkelen! Je kasten puilen vast uit met spullen die je niet meer gebruikt, het kost je niet veel moeite om dit online te verkopen! We geven je hier wat tips.  

Staat jouw spaargeld nog op de spaarrekening? Nu de spaarrente steeds verder zakt richting 0%, is het misschien tijd om naar andere opties te kijken! Misschien is het aflossen van je hypotheek wel een mogelijkheid voor jou. We vertellen je meer in dit artikel

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Wat is volgens jou de beste manier om online geld te verdienen?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel